Terug naar school: 2 ideeën om jezelf te organiseren

Terug naar school - 2 ideeën om jezelf te organiseren

Organisatie is de sleutel voor succes op school. Zin in meer geeft je twee fantastische tips om alles goed te organiseren nu dat het nieuwe schooljaar net begonnen is.


back to school

Maak een bord voor jezelf met zelfklevende notitieblaadjes en potloden om op te schrijven wat je nog moet doen of niet mag vergeten. Zet het op het bureau van de kinderen om berichtjes voor ze op te schrijven.

back to school
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Gebruik een stuk tape om je rooster op de omslag van je schriften, werkboeken of ringmappen te plakken. Je kunt zelfs je takenlijst voor het vak ernaast plakken.

Klik hier voor de Terug naar school-set die Zin in meer voor je heeft gemaakt om af te drukken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina