Vaderdag cadeau knutselen

Vaderdag cadeau knutselen

Zin om een origineel vaderdag cadeau aan papa te schenken? Lees snel verder en ontdek hoe je zelf een leuk cadeautje kan bouwen.


We hebben niet altijd een goed idee voor een origineel cadeau voor Vaderdag. Om creatief uit de hoek te komen, kunnen we zelf een Vaderdagcadeau knutselen.

Op zoek naar het ideale zelfgemaakte Vaderdagcadeau voor technofiele papa's? Waarom maken we geen zakje om alle rondslingerende kabels in op te bergen: telefoon, tablet, fototoestel, spelconsole… Het perfecte Vaderdagcadeau om mee op reis te nemen en een eenvoudige knutseltip voor kinderen! We kunnen ons uiteraard ook inspireren van zelfgemaakte cadeaus voor Moederdag.Zelfgemaakt Vaderdagcadeau: instructies

In enkele eenvoudige stappen knutselen we een Vaderdagcadeau dat al snel een handig hebbedingetje wordt! Dit zakje is in een wip gemaakt. We hoeven niet te naaien of te plakken en er is maar heel weinig materiaal voor nodig.

  • Een stuk leer (of imitatie) van 22 cm x 60 cm
  • Een schaar en een cutter
  • Drukknopen
  • Voor het gemak gebruiken we de afmetingen in de afbeeldingen. Hoewel de schaal niet helemaal klopt, laten de beelden toch goed zien hoe we ons Vaderdagcadeau knutselen. De streepjes geven aan waar we moeten snijden.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lidWe beginnen met het snijden van de contouren. Dan maken we met een cutter openingen waarin de kabels gestoken worden. Om het stuk leer optimaal te gebruiken, maken we de gaatjes even groot als de opgevouwen kabels. Ons zelfgemaakte Vaderdagcadeau is bijna klaar!


Zelfgemaakt Vaderdagcadeau: instructies deel 2

De drukknop bestaat uit twee delen. Het ene deel bevestigen we aan de rand van het stuk leer. Het andere deel van de drukknop leggen we op het zakje. Om te controleren of we de goede maten hebben, leggen we de kabels in het zakje alvorens de drukknop vast te maken. We zijn klaar!


Geen rondslingerende kabels meer in huis dankzij dit praktische Vaderdagcadeau, papa zal eindelijk met plezier opruimen en afstoffen!


En wat zijn jullie cadeautips voor Vaderdag dit jaar?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Nick1967

Nick1967

gemeld

Super leuk idd

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina