Veel liefs van

Inspirerende cadeautjes met een persoonlijk cachet

Zin in het personaliseren van je cadeautjes? Het is altijd fijn om cadeautjes te krijgen, maar het geeft een nog fijner gevoel om cadeautjes aan anderen te geven. Vooral als je jouw cadeautje een aparte, persoonlijke identiteit geeft, waardoor degene die ze krijgt jouw stijl leert kennen en de attentie op onvergetelijke manier met jou associeert. Gegarandeerd succes nog voordat het cadeautje open is gemaakt!


Veel liefs van…
Maak je cadeautje écht af met een zelfgemaakt kaartje of cadeaulabel. Gegarandeerd succes nog voordat het cadeau zelf wordt uitgepakt!

Fotofinish
Foto’s horen niet alleen in een album of op de pc thuis. Gebruik je favoriete beelden om écht persoonlijke cadeaulabels te maken. Maak kleurenkopieën van de foto’s en plak ze met lijm op dun wit karton. Knip de labels uit in de gewenste vorm en maak een gaatje met de perforator; je kunt dit verstevigen met plakringetjes. Rijg er een lintje door en je cadeaulabel is klaar voor gebruik.

Veel liefs van

In modieuze kleuren
Ga mee met de trend en gebruik de hipste kleuren van het seizoen met kleurstalenkaartjes. Zoek complementaire kleuren bij elkaar en knip je labels uit, pons een gaatje in ieder kaartje en rijg er een lintje door.

Veel liefs van

In de post
Plak overtrekpapier over oude postkaarten met een lijmspray. Snij de randen bij met een cutter en voeg fotohoekjes toe. Maak links en rechts een sneetje in de kaart en rijg er een leuk lintje doorheen voor een retro effect.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Veel liefs van

Gevleugeld 
Teken de omtrek van een vogel op een stukje gekleurd karton. Knip of snij dit uit en gebruik als mal voor je labels. Leg een papieren onderleggertje of stukje kant over je label en bespuit met gouden of zilveren verf voor een romantisch patroontje. Bevestig met een goud of zilver koordje. 

Veel liefs van

Gebloemd
Stempel bontgekleurde bloemmotiefjes op lichtgekleurd kaart. Knip de labels uit en gebruik wasknijpers om aan je cadeau te bevestigen. 

Veel liefs van

Emboss it
Bij de hobbywinkel kan je stempels vinden om reliëfpatronen te maken (embossing). Plaats je papier op de stempel en gebruik een embossing pen met een zachte, ronde punt om het ontwerp op het papier over te dragen. Snij een cirkel rond het ontwerp en lijm het op een iets grotere cirkel decoratief papier. Pons een gaatje door beide lagen en rijg er een fijn lintje door voor een delicaat en vrouwelijk effect.   

Veel liefs van

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

eros07

eros07

gemeld

zeer mooi en goed gevonden

  • melden
sofietje12

sofietje12

gemeld

heel leuk! ik ga niet meer weten wat eerst gemaakt:))

  • melden
Misses T

Misses T

gemeld

Mijn cadeaus voor de sint waren een absolute topper hierdoor!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador