Versieringen en activiteiten voor Vette Dinsdag

Versieringen en activiteiten voor Vette Dinsdag

De kostuums zijn gereed en nu is het tijd om de versieringen voor vette dinsdag klaar te leggen. Voor een feestelijke en gemakkelijke versiering, geven wij een korte handleiding mee!


Activiteiten voor Vette Dinsdag (vastenavond)

Om een heel aangename Vette Dinsdag tegemoet te gaan, stellen we hier enkele leuke activiteiten voor kinderen voor: glazen decoreren, heerlijke desserts maken en een tafel vol leuke gadgets die herbruikbaar zijn voor een carnavalkostuum bijvoorbeeld!

Na het afprinten van een setje ter versiering van Vette Dinsdag kunnen we de kinderen vragen om als vette dinsdag activiteit enkele brillen en snorretjes uit te knippen, en ze nadien op glazen of kleine stokjes te kleven.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Decoratie voor Vette Dinsdag

Dit knutselwerkje voor Vette Dinsdag laat kinderen toe om zich zo goed te vermaken omdat ze effectief al de versieringen zelf gemaakt hebben.

Download dus snel de decoratiekit voor Vette Dinsdag!Hebben jullie ook leuke tips om Vette Dinsdag op te vrolijken ?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie