Verwen jezelf deze Moederdag

Verwen jezelf deze Moederdag

Het is altijd leuk om zelfgemaakte kaartjes en bloemen van je kinderen te krijgen, maar wat willen wij moeders echt op onze bijzondere dag? Zin in meer brengt je verwentips voor jezelf die ook leuk zijn voor het gezin.


Moederdag is ook een stukje onszelf belonen. We verwachten geen glamoreuze award-uitreiking (de Mama Oscars bestaan helaas nog niet), maar het is fantastisch om onszelf een feelgood moment te gunnen. En met deze vijf tips kan je van iedere dag een beetje Moederdag maken… 

1. Draag iets nieuws
Als je er goed uitziet, voel je je goed. Natuurlijk hebben we niet allemaal een BV-budget, maar je kan jezelf verwennen met een nieuw kettinkje of een fleurige panty die bij je favoriete kleedje past: ongelooflijk hoe nieuwe accessoires een look volledig kunnen veranderen. Of pak het echt slim aan en ruil een outfit met je beste vriendin voor de dag – gewoon iets wat je altijd al uit haar kast hebt willen hebben.

2. Ga naar de sportschool… en doe rustig aan
Of de familie je mee uit eten neemt of dat ze allemaal in de zetel zitten te wachten tot je het eten op tafel tovert, maak tijd om naar de sportschool te gaan en al die endorfines vrij te laten. Vergeet natuurlijk niet dat het Moederdag is dus doe gewoon een korte sessie en ga daarna lekker in de Hamman of in de lounge relaxen met een tijdschrift en je voeten omhoog. Je voelt je jaren jonger als je thuis komt. Of vraag je wederhelft de kinderen mee op stap te nemen zodat jij een zalig uurtje in bad kunt dobberen

3. Verwen je smaakpapillen
Waar kan je niet aan weerstaan? Chips, chocola of misschien zelfs frisse, knapperige appels? Vandaag is de dag voor grote verwennerijen dus waarom organiseer je geen proeverij? Als je favoriete verwennerij chocolade is bijvoorbeeld, kan je allerlei verschillende repen kopen, een paar blokjes van elke soort afsnijden en geblinddoekt proeven om te zien wat echt je lievelingschocola is - een beetje zoals wijnproeven, maar een stuk goedkoper en leuk voor het hele gezin.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Neem een eigen stylist voor de dag
Veel warenhuizen en grote winkels hebben gratis persoonlijke stylingdiensten die je van te voren kunt boeken. Je krijgt één uur onverdeelde aandacht van de experts die je verschillende looks en stijlen tonen die jou zullen staan. Je bent niet verplicht om iets te kopen, dus het is een geweldige manier om nieuwe dingen te ontdekken.

5. Organiseer een tea party voor mama's
Organiseer een tea party met je vriendinnen en geniet van elkaars gezelschap. Nodig de papa's en kinderen ook uit, maar hou ze bezig met een film of spelletje op de TV en zet wat bordspelletjes klaar op een andere tafel. Reserveer een eigen plekje in de keuken voor de mama's voor een echte Engelse tea time (OK dan… de vaders en kinderen mogen ook wat cake als ze zich goed gedragen).

Vergeet je eigen mama niet
Ook oma mogen we niet vergeten: vijf onvergetelijke manieren om 'ik zie je graag' te zeggen. Voor jou en de kinderen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina