Vier bestemmingen voor een verbazingwekkend weekend!

Vier bestemmingen voor een verbazingwekkend weekend!

Zin in wat afleiding en spanning zonder daarvoor naar het andere einde van de wereld te moeten reizen? Waarom gaan jij en je familie dan niet op weekend in een van de mooiste steden van Europa?


We hebben vier bestemmingen voor jou uitgekozen, elk met zijn eigen specifieke kenmerken zodat je jouw stukje hemel op aarde kan vinden!

Warschau is niet alleen de historische en culturele hoofdstad van Polen maar ook een stad vol plezier die gemakkelijk via de Frederick Chopin luchthaven te bereiken is.

Naast haar prachtige kunstcollecties, is de stad ook nog eens bezaaid met 30 grote theaters. Baj, Guiliwer and Lalka zijn ideaal voor de hele familie met onder andere hun spectaculaire poppentheater. Vergeet de Oude Stad van Warschau en het kasteelplein (Plac zamkowy) niet te bezoeken waar je het Koninklijk paleis kan bewonderen, de officiële verblijfsplaats van de Poolse koningen in Varsovie.

Barcelona is een van de meest mysterieuze steden van Europa met zijn ongelofelijke architectuur en musea maar ook met zijn vibrerende en opgewekte atmosfeer!

Moet je zeker gezien hebben: het park Guëll, de Sagrada Familia, de casa Mila en de casa Batllo, ontworpen door het architecturale genie Gaudi.

Lissabon, in Portugal, is een stad waar het goed leven is. Laat je onderdompelen in de bedwelmende atmosfeer van de kronkelige straatjes van de oude stad en dan in het bijzonder die van de wijk Bairro Alto met zijn charmante cafeetjes en restauranten. Bezoek alle magnifieke stranden die de stad omgeven, zoals onder andere die van Cascais.

Proef van de duizend-en-een manieren om kabeljauw klaar te maken en vooral van de overheerlijke kleine flans die typisch Portugees zijn, nl. de natach.

En waarom zou je Londen eens niet gaan verkennen, de hoofdstad van Groot-Britannië? In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, geniet de stad van mei tot augustus van een redelijk zonnig klimaat, wat rondzwerven in de meerdere parken en tuinen heel aangenaam maakt.

De hoofdstad herbergt heel wat uiteenlopende attracties waar je meer dan een mensenleven voor nodig hebt om ze allemaal te bezoeken. Theaters, musea, concerten, musicale komedies, historische monumenten... Je weet gewoon niet meer waar je hoofd staat!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina