Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf manieren om je mama te laten weten dat je van haar houdt, zonder veel geld uit te geven aan dure cadeaus. Fijne Moederdag!


1. Zelfgemaakte kaarten
Maak een unieke wenskaart. Je bent nooit te oud om aan de slag te gaan met verf en een stuk gekleurd karton. Laat de kleinkinderen hun eigen kaarten maken. De allerkleinsten kunnen bijdragen met een voetafdruk. Ziet er geweldig uit! Of maak een wenskaart van origami in plaats van een gewone moederdagkaart. Zelfs een eenvoudige gevouwen bloem van papier ziet er mooi uit op een kaart en geeft een persoonlijke touch.

2. ‘We houden van je’ boek
Koop een boek met blanco pagina’s en vraag je broers en zussen om elk een pagina te vullen met iets over jullie mama. Het kan van alles zijn, van een gedicht in je eigen handschrift tot een fotocollage – iedereen krijgt een eigen pagina om mee te doen wat hij of zij wil.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

3. Persoonlijke cupcakes
Maak kleine cakejes en gebruik glazuur om elk cakeje te voorzien van een letter zodat ze samen ‘Bedankt mama’ of ‘Ik hou van je, mama’ vormen. Je kan chocolade-, koffie- of citroencakejes maken – net waar je moeder van houdt!

4. ‘Mijn mama’ ketting
Je kan zelf een cadeau maken van een ketting met een eenvoudige hanger door er kleine voorwerpen aan te hangen die je doen denken aan bijzondere periodes of plaatsen die jouw mama dierbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ring die je kocht op die speciale vakantie. Betaalbare juweeltjes zijn hier heel geschikt voor.

5. Lijst een speciale herinnering in
Maak een collage van kleine foto’s van jezelf, je broers en zussen, en de kleinkinderen, of van jezelf als baby, kind, tiener en volwassene.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild