Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf manieren om je mama te laten weten dat je van haar houdt, zonder veel geld uit te geven aan dure cadeaus. Fijne Moederdag!


1. Zelfgemaakte kaarten
Maak een unieke wenskaart. Je bent nooit te oud om aan de slag te gaan met verf en een stuk gekleurd karton. Laat de kleinkinderen hun eigen kaarten maken. De allerkleinsten kunnen bijdragen met een voetafdruk. Ziet er geweldig uit! Of maak een wenskaart van origami in plaats van een gewone moederdagkaart. Zelfs een eenvoudige gevouwen bloem van papier ziet er mooi uit op een kaart en geeft een persoonlijke touch.

2. ‘We houden van je’ boek
Koop een boek met blanco pagina’s en vraag je broers en zussen om elk een pagina te vullen met iets over jullie mama. Het kan van alles zijn, van een gedicht in je eigen handschrift tot een fotocollage – iedereen krijgt een eigen pagina om mee te doen wat hij of zij wil.

3. Persoonlijke cupcakes
Maak kleine cakejes en gebruik glazuur om elk cakeje te voorzien van een letter zodat ze samen ‘Bedankt mama’ of ‘Ik hou van je, mama’ vormen. Je kan chocolade-, koffie- of citroencakejes maken – net waar je moeder van houdt!

4. ‘Mijn mama’ ketting
Je kan zelf een cadeau maken van een ketting met een eenvoudige hanger door er kleine voorwerpen aan te hangen die je doen denken aan bijzondere periodes of plaatsen die jouw mama dierbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ring die je kocht op die speciale vakantie. Betaalbare juweeltjes zijn hier heel geschikt voor.

5. Lijst een speciale herinnering in
Maak een collage van kleine foto’s van jezelf, je broers en zussen, en de kleinkinderen, of van jezelf als baby, kind, tiener en volwassene.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow