Wat tijd voor jezelf?

Wat tijd voor jezelf?

Omdat je mama bent, ben je er altijd voor je familie. Elke dag van het jaar.


Het drogen van tranen, vinden van sokken, eten koken en het uitdelen van lekkernijen. Jij bent degene in huis die precies weet wanneer iemand een omhelzing nodig heeft of moed ingesproken moet worden. Dat maakt het verschil.

Het zijn de kleine dingen die over de dagen, maanden en jaren bij elkaar opgeteld worden en het verschil maken. Wij van Zin in meer zouden je daarbij graag willen helpen; door het geven van tips, inspireren door middel van artikelen en ook het aanbieden van gratis samples of leuke wedstrijden.

Omdat geen enkele mama een dag vrij krijgt, heb je toch het recht om eens te relaxen. Probeer om elke dag even wat tijd voor jezelf te nemen; trek je schoenen uit; leg je even in de zetel, lees een goed boek, bekijk je favoriete tv-programma of geniet van een snoepje of koekje. Of doe het gewoon allemaal. Bekijk niet je favoriete tv-programme maar bekijk in één ruk de hele serie. Of lees dat boek helemaal uit.
Je hebt het verdiend.

Wat is jouw favoriete manier van onspannen en me-time? Laat het ons hieronder weten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Als het zoontje zijn middagdutje doet, een lekker warm badje nemen. Zalig!!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Opeens realiseer je je wat je mama voor je doet

Opeens realiseer je je wat je mama voor je doet

Opeens realiseer je je wat je moeder voor je doet

Je realiseert het je niet als je nog jong bent. Het is namelijk heel logisch dat die mama van je er elke dag weer voor je is. Zij is toch ook degene die je boterhammetjes maakt, je op tijd wakker moet maken en je troost als je ongelukkig bent? Als je wat ouder wordt, realiseer je je pas wat je mama allemaal voor je heeft gedaan.

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Waarom je met je gezin op stap moet

Waarom je met je gezin op stap moet

Waarom je met je gezin op stap moet

Na een heerlijke maaltijd samen gaat niets boven een wandeling met het gezin! Wij geven je vier redenen waarom je elke avond na het eten een wandeling zou moeten maken.