Wat tijd voor jezelf?

Wat tijd voor jezelf?

Omdat je mama bent, ben je er altijd voor je familie. Elke dag van het jaar.


Het drogen van tranen, vinden van sokken, eten koken en het uitdelen van lekkernijen. Jij bent degene in huis die precies weet wanneer iemand een omhelzing nodig heeft of moed ingesproken moet worden. Dat maakt het verschil.

Het zijn de kleine dingen die over de dagen, maanden en jaren bij elkaar opgeteld worden en het verschil maken. Wij van Zin in meer zouden je daarbij graag willen helpen; door het geven van tips, inspireren door middel van artikelen en ook het aanbieden van gratis samples of leuke wedstrijden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Omdat geen enkele mama een dag vrij krijgt, heb je toch het recht om eens te relaxen. Probeer om elke dag even wat tijd voor jezelf te nemen; trek je schoenen uit; leg je even in de zetel, lees een goed boek, bekijk je favoriete tv-programma of geniet van een snoepje of koekje. Of doe het gewoon allemaal. Bekijk niet je favoriete tv-programme maar bekijk in één ruk de hele serie. Of lees dat boek helemaal uit.
Je hebt het verdiend.

Wat is jouw favoriete manier van onspannen en me-time? Laat het ons hieronder weten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Als het zoontje zijn middagdutje doet, een lekker warm badje nemen. Zalig!!

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador