Zelf je eigen trouwfeest organiseren

Zelf je eigen trouwfeest organiseren

Hebben jullie besloten de bruiloft zelf te organiseren? Hier vind je een paar tips die je kunnen helpen bij het organiseren van de bruiloft van je dromen, zonder al je spaargeld op te doen.


Hebben jullie besloten jullie bruiloft zelf te organiseren? Geen paniek! We geven hier een paar tips om jullie te helpen bij het organiseren van het trouwfeest van je dromen…

Zelf je bruiloft organiseren: de planning

Het belangrijkste voor een goede voorbereiding van je bruiloft is dat je er op tijd aan begint. Eén gouden tip: een goede organisatie! Om er zeker van te zijn dat je niets vergeet, maak je een planning die je uitprint. Een aanval van stress? Een paniekmoment? Je hoeft dan alleen maar op je planning te kijken om te zien hoe alles ervoor staat. Dan zul je zien dat je nog genoeg tijd hebt om zelf je bruiloft te organiseren.

Zelf je bruiloft organiseren: een budget opstellen

Iedereen weet dat een bruiloft heel snel heel duur kan worden. Als je een klein budget hebt, is het mogelijk je bruiloft zelf te organiseren. Het belangrijkste is dat je een budget bepaalt, en dat je je daar ook aan houdt. Dat helpt je bij het vaststellen van het aantal gasten (nodig je alleen goede vrienden en familie uit, of ook neven en nichten en collega’s?), maar ook bij het kiezen van de zaal of de traiteur.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een budget vaststellen betekent natuurlijk dat je keuzes moet maken… en dus ook afstand moet doen van bepaalde dingen die je misschien graag had gewild. Maar je eigen bruiloft organiseren is vooral de gelegenheid om er een dag van te maken die bij je past! Ga er samen met je aanstaande echtgenoot eens lekker voor zitten en praat over wat jullie willen voor deze speciale dag. Je zult zien dat jullie heel ongedwongen jullie keuzes zullen maken.

Zelf je bruiloft organiseren: omring je met de juiste mensen

Je eigen bruiloft organiseren betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen, integendeel! Aarzel niet om familie, goede vrienden of de getuigen te betrekken bij de organisatie van de hele dag. Je wint er niet alleen tijd mee, maar het helpt ook stress over de voorbereidingen te voorkomen!

En je hebt in je vriendenkring vast en zeker een make-up expert of een beginnende kapper die je om hulp kunt vragen bij de voorbereidingen op de grote dag? Je hoeft alleen maar op de dagen voorafgaand aan de bruiloft goed voor je haar te zorgen en voor je huid. Laat je inspireren door de ideeën voor bruidskapsels en de schoonheidsadviezen op internet.

En wat zijn jouw tips voor de organisatie van je eigen bruiloft?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...