Zeven inspirerende ideeën voor een nieuwe hobby of een opwindend project.

Zeven inspirerende ideeën voor een nieuwe hobby of een opwindend project.

1. Motiveer jezelf
Al ben je moe en gestrest, vertel jezelf dat je niet kunt wachten om aan je nieuwe avontuur te beginnen en dan komen je energie en enthousiasme al snel weer terug. 

2. Verbeter je gewoontes
Zelfs kleine maar plezierige veranderingen in andere aspecten van je leven, kunnen al een verschil maken – een heerlijke nieuwe geur zeep, een nieuwe wasmand voor de badkamer of hondenmand in de keuken, een nieuwe coupe! 

3. Maak plezier
Geef je enthousiasme en energie een boost door de dingen die je graag doet in je week of maand te plannen. 

4. Zet doelstellingen
Of het nu gaat om thuis, familie, werk of zelfgroei, zorg ervoor dat je doelstelling een echte uitdaging is. Onderzoek wat je moet doen, bedenk ook wie dit doel al heeft weten te bereiken en welke kwaliteiten zij hebben die hen hebben geholpen dat doel te bereiken. Maak een stappenplan voor jouw doel. 

5. Maak tijd vrij
Als je iedere week tijd inplant om aan jouw project te werken dan kan je de rest van je leven hier omheen organiseren. 

6. Wees creatief
Las een brainstormsessie in en bedenk 10 manieren, en niet 5 of 6, om je doel te bereiken. Niet alle ideeën zullen even sterk zijn, maar het helpt om ander manieren te bedenken om je doel te benaderen en kan nieuwe richtingen geven. 

7. Beoordeel je prestaties
Beoordeel jouw vooruitgang ten opzichte van wat je eerder hebt gedaan in plaats van te wedijveren met anderen. Houd bij hoe ver je al bent gekomen door een dagboek bij te houden, plakbriefjes boven je bureau te hangen of zelfs fotos op je frigo te hangen.

Slimme tip
Stel vervelende taken niet uit want dat gaat ten koste van je motivatie om nieuwe doelen te bereiken. In plaats daarvan pak je deze taken als eerste aan – maak maandagochtend je 'doe-moment' zodat je verder kan gaan en je goed voelt. 

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Waaruit bestaat een Always-maandverband?

Waaruit bestaat een Always-maandverband?

Waaruit bestaat een Always-maandverband?

De Always maandverbanden worden gemaakt met dezelfde bestanddelen die sinds jaren worden gebruikt in producten voor vrouwelijke hygiëne, en zijn volledig veilig. Always brengt deze bestanddelen samen in unieke designs, die comfortabel zitten en je beschermen tegen lekken

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen

Geroosterde pompoen is een heerlijk, voedzaam bijgerecht. Gebruik pompoenpitten voor een knapperige touch. Lekker bij bijvoorbeeld geroosterd varkens...