Zo maak je een blikjesbrievenbus

Zo maak je een blikjesbrievenbus

Kinderen krijgen zo graag brieven en ouders worden knettergek van de troep die stapels post maken. Dus wat moet je ermee? Zin in meer vertelt je precies hoe je orde op zaken kan stellen met deze eenvoudige en trendy postoplossing. Even hip als effectief en je hebt enkel wat oude blikken nodig.


Onze postoplossing is een eenvoudige brievenbus gemaakt van een blik. De volgende keer dat je een blik bonen in tomatensaus of soep opmaakt, haal dan het etiket eraf en was het blik met wat Dreft. Je hebt ook wat washi tape en een markeerstift nodig.

Stap 1: Met een markeerstift schrijf je de naam van ieder gezinslid op een stukje decoratieve tape (oftewel washi tape).


Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Geef ieder blik een eigen stuk tape en plaats ze ergens waar iedereen ze kan zien en gebruiken.

Na: Nu dat iedereen zijn eigen persoonlijke blikken brievenbus heeft, hoef je alleen nog maar wat ouderwetse post te sturen zodat iedereen brieven ontvangt!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador