Zo maak je een blikjesbrievenbus

Zo maak je een blikjesbrievenbus

Kinderen krijgen zo graag brieven en ouders worden knettergek van de troep die stapels post maken. Dus wat moet je ermee? Zin in meer vertelt je precies hoe je orde op zaken kan stellen met deze eenvoudige en trendy postoplossing. Even hip als effectief en je hebt enkel wat oude blikken nodig.


Onze postoplossing is een eenvoudige brievenbus gemaakt van een blik. De volgende keer dat je een blik bonen in tomatensaus of soep opmaakt, haal dan het etiket eraf en was het blik met wat Dreft. Je hebt ook wat washi tape en een markeerstift nodig.

Stap 1: Met een markeerstift schrijf je de naam van ieder gezinslid op een stukje decoratieve tape (oftewel washi tape).


Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Geef ieder blik een eigen stuk tape en plaats ze ergens waar iedereen ze kan zien en gebruiken.

Na: Nu dat iedereen zijn eigen persoonlijke blikken brievenbus heeft, hoef je alleen nog maar wat ouderwetse post te sturen zodat iedereen brieven ontvangt!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie