Zonder moeite afvallen: doe aan sport met je gezin!

Zonder moeite afvallen: doe aan sport met je gezin!

Heb je zin om voor de zomer een paar kilo’s te verliezen zonder aan een dieet te hoeven doen? Ontdek onze tips om je voeding weer in balans te brengen en aan sport te doen met je gezin.


De zomer komt er snel aan! Je wilt iets aan je lijn gaan doen, terwijl je helemaal geen zin hebt in een vervelend dieet? Een gevarieerde, evenwichtige voeding met een beetje sport in gezinsverband zijn al genoeg om je goed te voelen en af te vallen zonder (al te veel) inspanning.

Aan sport doen met je gezin

Als je een job hebt en de kinderen buitenschoolse activiteiten, als je het huis netjes wilt houden... dan is het vinden van tijd voor geregelde sportactiviteiten soms wel moeilijk. Maar waarom geniet je niet van het zachtere weer om aan sport te doen met je gezin? Niet alleen is het super gezellig om bij elkaar te zijn, maar aan sport doen met je gezin houdt ook de motivatie op scherp!

Dit zijn een paar ideetjes voor sportactiviteiten om met je gezin te doen:

  • Is het mooi weer? Ga dan naar buiten en help je kinderen hun aandacht van hun schermen weg te trekken: in de tuin, het park of het strand! Voetbal, frisbee, volleybal, tikkertje… Zo kunnen de kleintjes veel energie kwijt... en jij veel calorieën! En omdat een grasvlek of moddervlek op een jeans rap gebeurd is, vergeet je niet dat je daar een super efficiënt wasmiddel voor hebt.
  • Als het niet zo’n denderend mooi weer is ga je met z’n allen naar het zwembad. Epileer je benen, trek je badpak aan en neem je kinderen mee voor een uurtje zwemmen. Zwemmen is niet alleen uitstekend voor je rug, het is een sport die voor het hele gezin geschikt is.
  • Je kunt je kinderen ook te voet naar school brengen, of met de fiets – dat is nog de makkelijkste manier om zonder moeite af te slanken.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een evenwichtige voeding om zonder inspanning af te slanken

Afslanken doe je met geregelde fysieke activiteiten, maar ook met evenwichtige menu’s. Probeer het eens: ga met de kinderen kokkerellen om ze de basis van een gezonde voeding bij te brengen.

   • Sta je op het punt om naar het park te gaan voor een beetje sport met je gezin? En als je nu eens een picknick meenam? Met een paar gezonde boterhammen en rode-bietenchips heb je snel een picknick klaargestoomd!
   • Leer de kinderen seizoensgroenten te bereiden: dat is een gewoonte die uitstekend is voor de gezondheid, voor de lijn… en voor het milieu.

Zijn je kleintjes nogal onhandig? Neem er dan gewoon een efficiënt poetsmiddel bij om na het koken met de kinderen de keuken proper te maken.

Sport met je gezin of onder vrienden, gezonde voeding… En jij, wat zijn jouw tips om zonder inspanning af te vallen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer