Je wordt 60: onze ideeën om het gepast te vieren

Je wordt 60: onze ideeën om het gepast te vieren

0
Grijp de kans om een onvergetelijk feest te organiseren voor je 60e verjaardag en laat je hiervoor inspireren door onze ideeën.

60 jaar is een goede gelegenheid om jezelf een speciaal feestje te gunnen in het gezelschap van alle leuke mensen in je leven. Zo verwelkom je dit nieuwe decennium op fijne manier. Zin in Meer heeft voor jou de allerbeste ideeën op een rijtje gezet om het gedenkwaardig te vieren wanneer je 60 wordt.

Een extravagante activiteit voor je 60e verjaardag

Voor een origineel moment waag je je aan iets nieuws! Ben je sportief? Met een bungeejump of parachutesprong zul je je deze entree in het zesde decennium van je leven als een groot succes herinneren. Houd je van cultuur? Reserveer dan een ticket voor een uitmuntende opera of trek er enkele dagen op uit om de musea van een grote cultuurstad te gaan bezoeken. Trouwens, als je van reizen houdt is dit de gelegenheid bij uitstek om naar het einde van de wereld te trekken et de plaatsen te ontdekken waar je je hele leven lang van gedroomd hebt. Pak het groots aan! Je 60e verjaardag vier je toch niet elke dag!

In een sterrenrestaurant gaan eten

Koester je al lang de wens om te gaan eten in het restaurant van een bekende chef? Dan is dit de gelegenheid om het eindelijk te doen! Reserveer voor je 60e verjaardag een tafel in dat ene, unieke restaurant. Maak bij het reserveren duidelijk dat het om een speciale gebeurtenis gaat. Misschien krijg je wel een kleine attentie aan tafel. Wat wel zeker is, is dat je met vrienden of familie een heerlijk moment zult beleven!

In deze tijden van corona zoek je een chef die aan huis kan leveren!

Voor een intiemer moment, laat je een bekende chef in jouw keuken. Dat zal gegarandeerd zorgen voor succes bij je genodigden! Spreek met je kok een menu af in functie van het budget. Bespreek met hem ook hoe je in de loop van het diner de basisregels tegen corona kunt respecteren. Van de boodschappen tot de bereiding en het opdienen: je chef aan huis krijgt alles voor elkaar, zodat jij volop kunt genieten van je unieke 60e verjaardag.

Een uitstap met z’n tweeën of je familie

Heb je behoefte aan het gezelschap van je naasten om je 60e verjaardag te vieren? Organiseer dan een weekend aan zee of in de natuur met je kleinkinderen of je wederhelft. Je kunt een chalet in de Ardennen huren of een vakantiehuisje aan het strand van Middelkerke. Je kleinkinderen zullen het ongetwijfeld heel tof vinden! Profiteer ervan om lekker uit te waaien en van elkaars gezelschap te genieten, terwijl je tegelijk nieuwe plekjes ontdekt. Denk eraan om activiteiten te organiseren die je samen kunt doen: wandelingen aan het strand of in het bos, vissen, gezelschapsspelen, liedjes zingen rond een open haard ... er zijn duizend en een manieren om een gezellige sfeer te creëren en met volle teugen te genieten van deze uitstap.

Een laatste idee voor wie van eenvoud houdt: bel je naaste vrienden en stel voor om samen een activiteit te doen. Een les salsa, rumba of yoga, een kookles, een wijnproeverij ... Wat je doet is minder belangrijk dan die gezellige en misschien zelfs grappige momenten samen, die mooie herinneringen zullen zijn voor de komende jaren.

En jij, wat zijn jouw beste ideeën voor het vieren zoals het hoort van de 60e verjaardag van een van je naasten?

Mis geen enkele tip en bespaar geld door te registreren bij Zin in meer.

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies