Het gevecht tegen vlekken en vuil veroorzaakt door je huisdieren

Het gevecht tegen vlekken en vuil veroorzaakt door je huisdieren

Als je gezin huisdieren heeft, weet je vast dat je extra moet schoonmaken om je huis netjes te houden als ze in de buurt zijn. Met deze eenvoudige stappen leer je sneller vlekken en vuil veroorzaakt door je huisdieren te lijf te gaan.


Bewaar je schoonmaakmiddelen op strategische plekken
Je kent de favoriete plekjes van je huisdier wel: de stoel waarop ze slapen of een hoekje in de woonkamer waar ze alles ongestoord kunnen bekijken. Sommige zones worden vanzelf sneller vuil: de plek waar ze eten, de grond rond de kattenbak bijvoorbeeld. De toegangswegen, of het nu de voordeur of het achterraam is, staan na hun wandelingetje in de tuin ook snel vol pootafdrukken.

Om deze huisdierentroep in de hand te houden, is het een goed idee om je schoonmaakmiddelen op deze drukbezochte, strategische plekken te bewaren. Zo kan je vlekken snel schoonvegen en regelmatig haar verwijderen, zodra je het opmerkt. Door alles onmiddellijk schoon te maken, krijg je geen opgedroogde vlekken, die moeilijker te verwijderen zijn en moeten worden weggeschrobd. Je huisdier regelmatig een snelle kambeurt geven, vermindert de hoeveelheid haar in huis. Zet bijvoorbeeld een Swiffer® bezem achter een gordijn aan de inkom en verstop Swiffer® Dusters achter een kussen of een boek dicht bij het slaapplekje van je huisdier.

Kies telkens de beste schoonmaakmethode
Hier vind je enkele situatie en telkens de juiste schoonmaakmethode.

1. Haar van je huisdier: Gebruik een synthetische droge doek met lange vezels om het haar te verwijderen dat je huisdier het hele jaar door verliest. Dit is vooral nodig tijdens de rui. Om het haar van de vloer te verwijderen, neem je een Swiffer® bezem met een droog doekje. Meubelen en textiel stof je af met de Swiffer® Dusters met pluizige vezels.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

2. Hun eetbak of kattenbak: Bijna telkens als je huisdier er is geweest, moeten de kruimels en steentjes die op de vloer zijn gevallen, worden weggeveegd. Om je niet continu te moeten bukken, gebruik je best een bezem met een lange steel en een natte borstel, die je in de buurt bewaart. De vochtige doekjes van de Swiffer® bezem zijn perfect voor de plek waar je huisdier eet. In één beweging veeg je er de kruimels mee weg en dweil je de vloer.

3. Modderige pootafdrukken: Wellicht wil je hiervoor een vochtige doek gebruiken om zo het vuil op te lossen dat je dier van buiten heeft binnengebracht. Zoek een oplossing waarvoor je geen emmer nodig hebt, dan moet je achteraf geen dweil uitspoelen. Probeer de kant-en-klare vochtige doekjes van Swiffer® eens. In twee of drie bewegingen nemen ze met hun ruwe oppervlak al het vuil mee.

4. Huidschilfers: Huisdieren verliezen niet alleen haar en maken vlekken, ze laten ook onzichtbare troep en parasieten achter. Je kunt de huidschilfers in de hand houden met een extra efficiënt schoonmaakmiddel. Swiffer® Dusters zijn hier namelijk speciaal voor ontwikkeld. Ze zijn ontwikkeld om het vuil uit groeven en spleten op te nemen. Met 50% meer vezels dan de gewone Swiffer® Dusters verzamelen ze stof en allergenen om grondig schoon te maken.

Goed zo!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

liesje01

liesje01

gemeld

Vandaag swiffer starterspakket ontvangen. Dadelijk aan de slag en echt gemakkelijk om stof te vegen . Het doekje neemt echt stof op en je kan zelfs tussen de verwarming stoffen. De max gewoon

  • melden

die vochtige doekjes van swiffer heb ik nog niet gezien of opgemerkt, zijn die overal te verkrijgen, de afdrukken van mijn lieve deugniet nemen dagelijks écht wel extra tijd in beslag.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador