Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Als je het ook zo beu bent om altijd maar met kattenhaar op je kleding rond te lopen en vieze hondenpootjes uit de keuken te moeten dweilen, dan zijn deze tips een echte must-read. Een proper, huisdiervriendelijk huis is namelijk echt niet moeilijk. Zot van je huisdieren maar gek van hun rommel? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig is er Ambi Pur - het helpt snel komaf te maken met al die onaangename dierengeurtjes zodat je huis snel weer fris ruikt. Gebruik het samen met onze snelle en simpele tips voor een proper, huisdiervriendelijk huis.


Veeg hun voeten na het wandelen
De volgende keer dat je met Nala gaat wandelen, plaats je een ondiepe bak water en een handdoek bij de deur. Als je terugkomt, doop je gewoon eventjes zijn pootjes in het water; droog ze af voor een pootafdrukvrij huis. Zeker handig tijdens natte, regenachtige maanden. 

Weg met geurtjes! 
Niemand houdt van eau de chien of eau de chat in huis, dus gebruik Ambi Pur Textielverfrisser en geef je zetel, kussens, tapijt en gordijnen regelmatig een spritz om geurtjes te verwijderen. Ambi Pur plug-in luchtverfrissers helpen dan weer geweldig als je ze in de buurt van kattenbakken en hondenmanden plaatst. Ambi Pur elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijk frisse, propere geur achter zodat je diep adem kunt halen en weer helemaal van je huis kunt genieten!

Swiffer XXL vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(122)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Swifferen in plaats van stofzuigen
Houten of harde vloeren? Laat de stofzuiger staan en gebruik een Swiffer. Stofzuigers blazen namelijk haar rond terwijl een elektrostatische vloerdoek al die stofballen naar zich toetrekt. 

Gebruik een trekker op de zetel
Er is niets zo vervelend als in je beste outfit gaan zitten om dan te ontdekken dat je er nu als een pluchebeest uitziet! Wat je echt nodig hebt is een trekker – schraap de zetel gewoon af voor een vachtvrije zitting. Je zult versteld staan hoe snel het haar er af komt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

il1979

il1979

gemeld

Ik gebruik de Ambi-pur textielverfrisser voor de mand van m'n hond en het helpt echt!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina