Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Als je het ook zo beu bent om altijd maar met kattenhaar op je kleding rond te lopen en vieze hondenpootjes uit de keuken te moeten dweilen, dan zijn deze tips een echte must-read. Een proper, huisdiervriendelijk huis is namelijk echt niet moeilijk. Zot van je huisdieren maar gek van hun rommel? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig is er Ambi Pur - het helpt snel komaf te maken met al die onaangename dierengeurtjes zodat je huis snel weer fris ruikt. Gebruik het samen met onze snelle en simpele tips voor een proper, huisdiervriendelijk huis.


Veeg hun voeten na het wandelen
De volgende keer dat je met Nala gaat wandelen, plaats je een ondiepe bak water en een handdoek bij de deur. Als je terugkomt, doop je gewoon eventjes zijn pootjes in het water; droog ze af voor een pootafdrukvrij huis. Zeker handig tijdens natte, regenachtige maanden. 

Weg met geurtjes! 
Niemand houdt van eau de chien of eau de chat in huis, dus gebruik Ambi Pur Textielverfrisser en geef je zetel, kussens, tapijt en gordijnen regelmatig een spritz om geurtjes te verwijderen. Ambi Pur plug-in luchtverfrissers helpen dan weer geweldig als je ze in de buurt van kattenbakken en hondenmanden plaatst. Ambi Pur elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijk frisse, propere geur achter zodat je diep adem kunt halen en weer helemaal van je huis kunt genieten!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Swifferen in plaats van stofzuigen
Houten of harde vloeren? Laat de stofzuiger staan en gebruik een Swiffer. Stofzuigers blazen namelijk haar rond terwijl een elektrostatische vloerdoek al die stofballen naar zich toetrekt. 

Gebruik een trekker op de zetel
Er is niets zo vervelend als in je beste outfit gaan zitten om dan te ontdekken dat je er nu als een pluchebeest uitziet! Wat je echt nodig hebt is een trekker – schraap de zetel gewoon af voor een vachtvrije zitting. Je zult versteld staan hoe snel het haar er af komt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

il1979

il1979

gemeld

Ik gebruik de Ambi-pur textielverfrisser voor de mand van m'n hond en het helpt echt!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild