Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Als je het ook zo beu bent om altijd maar met kattenhaar op je kleding rond te lopen en vieze hondenpootjes uit de keuken te moeten dweilen, dan zijn deze tips een echte must-read. Een proper, huisdiervriendelijk huis is namelijk echt niet moeilijk. Zot van je huisdieren maar gek van hun rommel? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig is er Ambi Pur - het helpt snel komaf te maken met al die onaangename dierengeurtjes zodat je huis snel weer fris ruikt. Gebruik het samen met onze snelle en simpele tips voor een proper, huisdiervriendelijk huis.


Veeg hun voeten na het wandelen
De volgende keer dat je met Nala gaat wandelen, plaats je een ondiepe bak water en een handdoek bij de deur. Als je terugkomt, doop je gewoon eventjes zijn pootjes in het water; droog ze af voor een pootafdrukvrij huis. Zeker handig tijdens natte, regenachtige maanden. 

Weg met geurtjes! 
Niemand houdt van eau de chien of eau de chat in huis, dus gebruik Ambi Pur Textielverfrisser en geef je zetel, kussens, tapijt en gordijnen regelmatig een spritz om geurtjes te verwijderen. Ambi Pur plug-in luchtverfrissers helpen dan weer geweldig als je ze in de buurt van kattenbakken en hondenmanden plaatst. Ambi Pur elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijk frisse, propere geur achter zodat je diep adem kunt halen en weer helemaal van je huis kunt genieten!

Swifferen in plaats van stofzuigen
Houten of harde vloeren? Laat de stofzuiger staan en gebruik een Swiffer. Stofzuigers blazen namelijk haar rond terwijl een elektrostatische vloerdoek al die stofballen naar zich toetrekt. 

Gebruik een trekker op de zetel
Er is niets zo vervelend als in je beste outfit gaan zitten om dan te ontdekken dat je er nu als een pluchebeest uitziet! Wat je echt nodig hebt is een trekker – schraap de zetel gewoon af voor een vachtvrije zitting. Je zult versteld staan hoe snel het haar er af komt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

il1979

il1979

gemeld

Ik gebruik de Ambi-pur textielverfrisser voor de mand van m'n hond en het helpt echt!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Haal het meeste uit de zomer met je hond

Wanneer de zon schijnt en de dagen langer zijn, zijn er nog meer mogelijkheden om plezier te maken met je beste maatje. Maar het warme weer betekent ook dat je extra verantwoordelijkheden hebt om goed voor je hond te zorgen. Ontdek hoe je zonnebrand kan voorkomen, hondenhooikoorts kan verminderen, veiligheidstips voor rond de barbecue en meer….

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

Clean house in 60 minuten

Clean house in 60 minuten

Clean house in 60 minuten

Het park, het strand, een bbq met vrienden: tijdens de zomer is er zoveel leuks dat je naar buiten lokt. En die wekelijkse poetsbeurt... die negeren we dan maar? Nee, we korten hem gewoon flink in. 60 minuten, meer heb je niet nodig!

Swiffer

Swiffer

Geschreven door Ashley91 een lid van Zin in meer,26 november 2015