Zo verwijder je snel en gemakkelijk dierenhaar uit je huis

Zo verwijder je snel en gemakkelijk dierenhaar uit je huis

Je bent gek van je huisdier maar je bent niet echt gecharmeerd van al dat haar dat hij (of zij) overal achterlaat. Maar wat doe je er aan?


We weten allemaal dat huisdierenhaar door het hele huis waait. Je kunt uren bezig zijn met het verwijderen van honden- en kattenhaar, en voor je het weet is het alweer zo ver! Het huis ligt bezaaid met haartjes waardoor je je afvraagt of er niet stiekem meer huisdieren in huis wonen…

Omdat stofzuigen waarschijnlijk niet je favoriete hobby is, geven wij je enkele snelle, gemakkelijke tips voor een dierenhaarvrij huis!

Voor je meubels: Na een lange werkdag kan je niet wachten om in de zetel neer te ploffen en die DVD aan te zetten waar je al weken naar uitkijkt. Maar een blik op die heerlijk zachte kussens betekent bijna een zenuwinzinking… vol met dierenhaar! Je hebt geen zin om die grote stofzuiger uit de kast te halen, maar wilt toch graag fijn zitten. We maken het gemakkelijk: neem een rol plakband of duck tape. Wikkel het binnenstebuiten rond je hand en ga hiermee over je zetel!

Voor je verluchtingsroosters: Dierenhaar heeft de vervelende gewoonte om de verluchtingsroosters in huis te verstoppen, dus vergeet ze niet regelmatig te reinigen!

Swiffer XXL vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(122)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Voor je boekenkast: Eigenlijk heb je nog nooit bovenop die boekenkast gekeken want je weet dat het een nachtmerrie van stof, haar en vuil gaat zijn. Natuurlijk heb je er al aan gedacht om het aan te pakken met dat speciale stofzuigermondstuk, maar hoe kom je in hemelsnaam bovenop de kast? In plaats van een reisje richting ziekenhuis te riskeren, probeer je beter eens de Swiffer XXL Stoffer. Met het uitschuifbare XXL handvat kan je probleemloos in al die moeilijke hoekjes komen. De Stoffer is zelfs zo gemakkelijk in gebruik dat daar boven op de kast wel eens het favoriete plekje van je huisdier kan worden!

Voor je kleren: Sta je op het punt te ontploffen omdat dat dure ‘enkel droogkuis’ kleed vol met dierenhaar hangt als je dringend richting je werk moet vertrekken? Relax. Haal een opgeblazen ballon uit de kamer van je kinderen, wrijf hem helemaal over je jurk en hij is zo goed als nieuw!

Voor je frigo: Een van de meest veelvoorkomende plekjes om dierenhaar terug te vinden is onder de frigo... Maar geen enkele stofzuiger die daar onder geraakt! Er is maar één oplossing: de Swiffer Vloerreiniger. Met zijn makkelijk keerbare handvat en elektrostatische technologie verwijder je in een handomdraai haar en vuil van onder de ijskast!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

MalikAnn

gemeld

De hond mag niet op de zetel. Dus haarvrij. En verder op tijd en stond eens een toetje doen met een uitwringen dweil...

  • melden

chiara

gemeld

Mijn dalmatier heeft vele korte haartjes die overal blijven steken, de hond goed kammen en dan als laatste deeltje is overgaan met een niet te nat zeemvel die je van kop tot staart beweegt Werkt uitstekend bij kortharige honden ;)

  • melden
Burke

Burke

gemeld

Ik begin met mijn hond eerst dagelijks te borstelen. Voorkomt toch al een deel haren.

  • melden
Jeskevb

Jeskevb

gemeld

Goede tips opgenomen hier

  • melden

Met het haar van mijn hond heb ik niet veel problemen meer, maar wanneer ik haar een nieuw beentje geeft gaat ze altijd in de stoffen zetel gaan liggen en het direct opeten. Eerst heb ik dekens beginnen in leggen. Maar dat hielp maar even want ze verschoof hem. Dus ben ik de vanish stoffenwasser gekocht die helpt wel maar niet voldoende iemand ideeën?

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina