Zo verwijder je snel en gemakkelijk dierenhaar uit je huis

Zo verwijder je snel en gemakkelijk dierenhaar uit je huis

Je bent gek van je huisdier maar je bent niet echt gecharmeerd van al dat haar dat hij (of zij) overal achterlaat. Maar wat doe je er aan?


We weten allemaal dat huisdierenhaar door het hele huis waait. Je kunt uren bezig zijn met het verwijderen van honden- en kattenhaar, en voor je het weet is het alweer zo ver! Het huis ligt bezaaid met haartjes waardoor je je afvraagt of er niet stiekem meer huisdieren in huis wonen…

Omdat stofzuigen waarschijnlijk niet je favoriete hobby is, geven wij je enkele snelle, gemakkelijke tips voor een dierenhaarvrij huis!

Voor je meubels: Na een lange werkdag kan je niet wachten om in de zetel neer te ploffen en die DVD aan te zetten waar je al weken naar uitkijkt. Maar een blik op die heerlijk zachte kussens betekent bijna een zenuwinzinking… vol met dierenhaar! Je hebt geen zin om die grote stofzuiger uit de kast te halen, maar wilt toch graag fijn zitten. We maken het gemakkelijk: neem een rol plakband of duck tape. Wikkel het binnenstebuiten rond je hand en ga hiermee over je zetel!

Voor je verluchtingsroosters: Dierenhaar heeft de vervelende gewoonte om de verluchtingsroosters in huis te verstoppen, dus vergeet ze niet regelmatig te reinigen!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Voor je boekenkast: Eigenlijk heb je nog nooit bovenop die boekenkast gekeken want je weet dat het een nachtmerrie van stof, haar en vuil gaat zijn. Natuurlijk heb je er al aan gedacht om het aan te pakken met dat speciale stofzuigermondstuk, maar hoe kom je in hemelsnaam bovenop de kast? In plaats van een reisje richting ziekenhuis te riskeren, probeer je beter eens de Swiffer XXL Stoffer. Met het uitschuifbare XXL handvat kan je probleemloos in al die moeilijke hoekjes komen. De Stoffer is zelfs zo gemakkelijk in gebruik dat daar boven op de kast wel eens het favoriete plekje van je huisdier kan worden!

Voor je kleren: Sta je op het punt te ontploffen omdat dat dure ‘enkel droogkuis’ kleed vol met dierenhaar hangt als je dringend richting je werk moet vertrekken? Relax. Haal een opgeblazen ballon uit de kamer van je kinderen, wrijf hem helemaal over je jurk en hij is zo goed als nieuw!

Voor je frigo: Een van de meest veelvoorkomende plekjes om dierenhaar terug te vinden is onder de frigo... Maar geen enkele stofzuiger die daar onder geraakt! Er is maar één oplossing: de Swiffer Vloerreiniger. Met zijn makkelijk keerbare handvat en elektrostatische technologie verwijder je in een handomdraai haar en vuil van onder de ijskast!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Jeskevb

Jeskevb

gemeld

Goede tips opgenomen hier

  • melden

Met het haar van mijn hond heb ik niet veel problemen meer, maar wanneer ik haar een nieuw beentje geeft gaat ze altijd in de stoffen zetel gaan liggen en het direct opeten. Eerst heb ik dekens beginnen in leggen. Maar dat hielp maar even want ze verschoof hem. Dus ben ik de vanish stoffenwasser gekocht die helpt wel maar niet voldoende iemand ideeën?

  • melden
misspink

misspink

gemeld

voor mijn stoffen zetels latex handschoenen en er gewoon afwrijven...

  • melden
Zsuzsa 1

Zsuzsa 1

gemeld

Heb zelf 2 poezen, het harenprobleem is gekend. Plakband is voor mij niet zo een goede tip, veel te duur en ik heb veel te veel tape nodig, waardoor men vuilbakje ook sneller gevuld raakt. Wat bij mij werkt is een verstuiver van bv instantNet of een verstuiver met allesreiniger. Deze verstuiven op de zetel, matten en kussens van je stoelen etc en dan met een aftrekkertje over de zetel gaan, door het vernevelen plakken de haren sneller aan elkaar en het aftrekkertje werkt als een borstel.

  • melden
Angelhope

Angelhope

gemeld

Elke dag 2 keer stofzuigen is voor mij het beste. Ik heb zo'n robot die ik 1 keer laat rondgaan en dan op de avond ga ik nog eens rond met de dyson steelstofzuiger en voor de rest heb ik ook altijd kleefrolletjes in huis. En je huisdier ook vaak kammen is zeker geen luxe. Ik heb 2 Malthezers en als je die voldoende kamt valt het nog wel mee wat de haren betreft vind ik. En indien het nodig is tja dan ga ik nog een keer vaker met de stofzuiger rond. Alles voor mijn lieve vriendjes.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!

Schoonmaaksystem

Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Swiffer

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Swiffer XXL vloerreiniger Starter Kit of Swiffer Duster XXL

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild