Gymnastiek voor je baby

Gymnastiek voor je baby

Wie zei dat gymnastiek enkel voor volwassenen is? Alle kinderen hebben voordeel aan gymles. Het helpt de spieren versterken, stimuleert de zintuigen en helpt met leermoeilijkheden en obstakels die op school voorkomen. Kinderen maken buitengewone sprongen vooruit wanneer ze zich meer bewust zijn van hun zintuigen en hun spieren tegelijk versterken. Hieronder vind je een voorbeeld van een 5 weken durende babymassage en van de zintuigen die we stimuleren :


Week 1
Tijdens de eerste week ligt de focus op relaxatie. Wanneer kinderen ontspannen zijn, zijn ze klaar om te leren en sociaal met elkaar om te gaan.

Week 2
De kinderen worden met snelle handbewegingen gemasseerd, waardoor zintuigen gestimuleerd worden die noodzakelijk zijn voor het leerproces.

Week 3
De zintuigen smaak en geur staan in de kijker tijdens de derde week. Moeders leren dat het heel normaal is voor baby’s om alles dat ze zien in hun mond te steken. Dit is hun manier van ontdekken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Week 4
Deze week ligt de nadruk op balans. Moeders masseren hun baby's in een opwaartse beweging.

Week 5
Tijdens de vijfde week worden de spieren geoefend. Eén van de technieken die hier wordt gebruikt is om het kind op beide zijden te rollen zodat beide kanten van het brein gestimuleerd worden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

JulieB

JulieB

gemeld

Nu is mijn kleintje nog maar 11 dagen oud, maar babymassage staat alvast binnenkort op het programma!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina