Ontdek de Pampers-kortingsbonnen

Meld je aan op Pampers en ontvang kortingsbonnen.

Een kindje krijgen is het mooiste wat je kan overkomen, jammer genoeg is het wel niet zo goedkoop. Pampers wilt je hierbij een handje helpen door kortingsbonnen aan te bieden.


Een kindje krijgen is het mooiste wat je kan overkomen, jammer genoeg is het wel niet zo goedkoop. Pampers wilt je hierbij een handje helpen door kortingsbonnen aan te bieden. Zo krijg je de meest comfortabele luiers van de beste kwaliteit aan een mooi prijsje. Je krijgt de bonnen toegestuurd met de post of via mail. Deze bonnen zijn aangepast aan de leeftijd van je kindje. Je hoeft je enkel te registreren op de website om van deze voordelen te genieten.

Registreer je dus nu op Pampers.be en blijf op de hoogte van al de promoties. Bovendien krijg je bij je registratie een gratis fotoboek!


Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Tamara

Tamara

gemeld

ik ben reeds een trotse omie sinds 06/2016 en nu wordt ik dit terug in mei dus pampers ga ik zeker meer dan nodig hebben

  • melden
Karine

Karine

gemeld

Ben sinds 22 september de gelukkige nonna van mijn eerste kleinkind dus de pampers gaan we nodig hebben

  • melden
simona

simona

gemeld

Ik ben verhuis van kalmthout en heb mijn kortingsbonnen niet ontvangen.Is het mogelijk de bonnen nog te krijgen op mijn nieuw adres : sint jansstraat 38 in wildert postcode 2910

  • melden
Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina