Valentijnsdag met je gezin

Valentijnsdag met je gezin

Zin in een speciaal avondje met al degenen van wie je houdt? Voor een prettige valentijn hoef je niet maar met twee te zijn: nodig iedereen van wie je houdt uit!


Februari is de maand van de kloppende hartjes, van intieme dinertjes en kleine attenties … Maar als je kinderen hebt, weet je zeker en vast dat tijd vinden voor jou en je geliefde iets ingewikkelder is geworden dan in de tijd dat jullie nog maar met z’n tweetjes waren. Waarom zou je dan niet voor de gemakkelijkheid een Valentijnsdag in gezinsverband doorbrengen?

Dit zijn enkele ideetjes om het feest van de liefde met het hele gezin te vieren!

Valentijn met het gezin

Organiseer een familie-etentje voor valentijn. Haal inspiratie uit onze roze recepten om niet uit de toon te vallen. En waarom niet een brunch of een ontbijt? Als er van de ouders eentje is die graag lang uitslaapt (en daar maar zelden de kans toe heeft), is het een extra verrassing om alles in het geheim met de kinderen voor te bereiden en een ontbijt op bed te serveren! Geen paniek, voor het verwijderen van eventuele confituurvlekken op de lakens, heb je gelukkig Ariel!

Samen koken is altijd een gezellig moment van gedeelde vreugde! Dat moment kun je creëren door samen een lekker dessert klaar te maken, zoals bijvoorbeeld een stervormige taart met hazelnoten. Houden van ... dat is ook het meegeven van smaak en kennis, en je leert een heleboel wanneer je je gezinsleden ziet koken!

Ariel PODS 3in1

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Kortingbon geselecteerd
Maak selectie ongedaan
Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Kleine attenties om je liefde te verklaren op Valentijnsdag

Een romantisch avondje … in een gezinsversie? Dat zou kunnen bestaan in het lang op de canapé liggen, terwijl je samen naar een film kijkt waar zowel de groten als de kleintjes plezier aan beleven! Een leuke animatiefilm (zoals The Jungle Book, die grote klassieker) of een western … Want is ‘houden van’ niet ook samen in dezelfde richting kijken?

De anderen om je heen met liefde aansteken: laat de stamboom zien! Een gezamenlijk telefoontje aan de grootouders of een bezoekje met het hele gezin aan de ooms en tantes, dat is voor iedereen hartverwarmend in deze koude februarimaand. En als je ver van je familieleden woont, stuur ze dan een mooi valentijnskaartje.

Liefde is ... aan de anderen denken

Zijn sommige vrienden een beetje sip omdat ze valentijn alleen doorbrengen? Sommige mensen hebben hun geliefde verloren of zijn gescheiden. Die voelen zich soms een beetje uitgesloten, vooral in deze periode wanneer de reclameaffiches ze met hun neus op hun eenzaamheid drukken! Waarom ga je niet een ’Feest van de Liefde’ organiseren in plaats van een feest voor geliefden door je huis en gezin open te stellen voor iedereen die in jouw leven van belang is?

Profiteer ervan om met de kinderen te praten. Liefde, wat is dat voor hen? Zij hebben daar ongetwijfeld vragen bij! Moet je de mensen van wie je houdt alles vergeven? Hoe worden mama’s en papa’s verliefd op elkaar? Uiteindelijk praten we toch niet zo vaak over de liefde, terwijl het toch de liefde is die de wereld laat draaien!

En jij, wat zou jij op het programma zetten voor een valentijn met het hele gezin?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer