5 ideeën voor activiteiten met je partner


Gezin
17/05/2021
Samen romantische momenten beleven is goed voor jou, je partner en jullie relatie. Vind inspiratie met onze ideeën!

Een romantisch ontbijt

In plaats van elke dag te rennen om niet te laat op je werk aan te komen, sta je met je partner wat vroeger op voor een rustig begin van de dag met z’n tweetjes. Neem de tijd om een uitgebreid ontbijt voor te bereiden en geniet er samen van. Zo wordt het voor elk van jullie al een heel stuk prettiger om aan de dag te beginnen!

Herbeleef jullie eerste ontmoeting

Julie eerste ontmoeting opnieuw in scène zetten en je elk detail herinneren is leuk om te doen. Zo kun je je ook herinneren hoe jullie verliefd geworden zijn op elkaar. Ga tot in de details: wees niet bang om dezelfde kleding aan te trekken, je haar op dezelfde manier op te steken en precies dezelfde ontmoeting te beleven. Het zal jullie deugd doen om in de loop van een namiddag of avond terug te keren naar het begin, zonder je druk te maken over de verantwoordelijkheid die je vandaag draagt!

Een romantisch avondje thuis

Je hoeft niet uit te gaan om een onvergetelijke avond te beleven. Maak er iets van, doe waar jullie zin in hebben, maar ga vooral niet samen op de zetel liggen zonder iets concreets te ondernemen. Doe iets wat je graag samen doet, zoals koken, dansen, een gezelschapsspel, een geïmproviseerde karaoke ... Maak je mooi en trek kleren aan die je alleen bij speciale gelegenheden draagt!

Samen aan sport doen

Aan sport doen is goed, maar samen sporten is nog beter! Het is een fijne manier om samen te zijn en elkaar te motiveren. Als het idee om samen gezond te blijven je bevalt, ontdek dan onze ideeën om moeiteloos en regelmatig aan sport te doen.

Samen iets bijleren

Bespeel jij een muziekinstrument, ben je fotograaf, kan je skateboarden of lekker koken, kan je origami of lekkere cocktails maken? Al dit soort dingen kan je je partner makkelijk aanleren! Van elkaar iets leren verbreedt jullie horizon en wijst op een gezonde liefdesrelatie . Het is ook een kans om samen gezellige momenten te beleven.

En jij, welke activiteiten doe jij graag met je partner?

Zin in Meer? Profiteer van kortingsbonnen op de producten van je lievelingsmerken.