Geen relatie, wel gelukkig

Geen relatie, wel gelukkig

Alleen zijn en je als alleenstaande prima voelen: het kan perfect ! De tijd dat alleenstaanden zielig waren, behoort immers definitief tot het verleden. Een relatie is geen voorwaarde voor geluk. Ook als alleenstaande of single kan je met volle teugen van het leven profiteren.


1. Alleen zijn betekent : doen waar je zin in hebt. Wees impulsief en geniet van je vrijheid ! Wie kan het wat schelen als je twee keer na elkaar naar dezelfde film op dvd kijkt en jezelf om middernacht trakteert op een megaportie straciatella ijs?

2. Als je alleen bent, kan je je vrije tijd opvullen met activiteiten die je zelf heel leuk vindt. Maak eens een lijstje van alles wat je altijd al hebt willen doen maar waar je nog niet aan toe bent gekomen : je inschrijven voor een avondcursus Chinees, leren diepzeeduiken, je aansluiten bij een breicafé, …

3. Het is niet omdat je alleen bent en geen relatie hebt, dat je je uiterlijk moet verwaarlozen. Integendeel. Kies je kleding en je make-up met zorg uit. Hoe beter je er uitziet, hoe aantrekkelijker je je voelt. Wedden dat de prins op het witte paard ineens voor jou halt houdt ?

4. Nu je geen relatie hebt, kan je je droominterieur realiseren zonder water in de wijn te moeten doen. Bloemetjesbehang ? Roodfluwelen zetels ? Een klaterende kamerfontein ? Als alleenstaande heb jij het voor het zeggen!

relatie5. Tijd om in de keuken te experimenten met nieuwe recepten. Als je de boel verknalt, ben jij de enige die het weet. En is je gerecht toch fantastisch gelukt, dan weet je meteen wat je zult klaarmaken wanneer je de volgende keer vrienden uitnodigt op een etentje.

6. Ook de badkamer is helemaal jouw domein als je geen relatie hebt. Maak er je eigen Spa van, een oase van rust met kaarsjes, een dikke badjas, fraaie slippers, fluweelzachte verzorgingsproducten en lekkere geurtjes.

7. Als alleenstaande kan je meer energie stoppen in je werk. Als je dat wil natuurlijk. Dit is misschien hét moment om grote projecten op te starten, te gaan reizen voor je job of een promotie in de wacht te slepen.

8. Je vriendenkring uitbreiden is een koud kunstje wanneer je geen relatie hebt. Er zijn immers massa’s mensen die net als jij er alleen voor staan en die ook op zoek zijn naar nieuwe vrienden. Wil je in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen leren kennen, dan is een activiteitenclub voor singles of alleenstaanden misschien iets voor jou.

9. Datingsites, dinnerdating, speeddating, relatiebemiddelingsbureaus : er zijn genoeg mogelijkheden om op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. Fixeer je echter niet op je zoektocht. Als je de indruk geeft dat je wanhopig bent, zul je potentiële partners eerder afstoten dan aantrekken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina