Meer romantiek in je leven

Meer romantiek in je leven

Iedereen wil romantiek. Maar een drukke baan, kinderen, hobby’s, sociale contacten, … zijn allemaal redenen waarom de romantiek in een relatie ondergesneeuwd kan raken. Met deze tips blaas je je relatie opnieuw romantisch veel vuur in.


Romantiek met complimenten

Kleine moeite, groots effect: welgemeende complimentjes geven. Vertel je partner hoeveel hij voor je betekent. Of bewierook je partner bij anderen terwijl hij het hoort. Als dat geen romantiek is! Omgekeerd is het absoluut not done om je partner in publiek af te vallen.

Romantiek in huis

Breng romantiek in je interieur. Gedimd licht en (geur)kaarsen maken het thuis extra sfeervol. Denk ook aan de kleuren in huis. Kies voor zachte, warme tinten en combineer ze met paars, oranje, roze of rood voor een sensueel effect.

Romantiek aan de telefoon

Spreek een romantische boodschap in op het antwoordapparaat van je partner, gewoon om te laten weten dat je nog altijd verliefd bent. Je kunt natuurlijk ook een lief briefje achterlaten of een onverwachte e-card sturen.

De romantiek van toen

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Duik in je verleden en keer samen terug naar de plekjes waar het allemaal begon: de eerste afspraak, de eerste kus, ... Of doe weer dingen die jullie in het begin samen deden. Herbekijk die film waar jullie destijds zo van genoten of doe dezelfde city trip van weleer.

Romantiek heeft ook ogen

Ook al ben je reeds een hele poos samen, blijf je best doen om aantrekkelijk te zijn voor je partner. Verzorg jezelf, let op je lijn en trek leuke kleren aan. Jij vindt het toch ook fijn als je partner aandacht besteedt aan zijn uiterlijk?

Romantiek zonder routine

Samen voor de buis zitten kan romantisch zijn, maar voor je het weet wordt het een sleur. Reserveer een avond in de week om met jullie tweeën iets leuks te doen, zoals uitgebreid gaan dineren in een romantisch restaurant. Of doe samen activiteiten die je nog nooit gedaan hebt, bijvoorbeeld een danscursus volgen of een stad bezoeken waar je nog niet geweest bent.

Aanverwante artikelen:

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina