Moederdag: geef haar een beauty pauze

Moederdag: geef haar een beauty pauze

Zin in een origineel cadeau voor je moeder voor Moederdag? Wat dacht je van een dagje schoonheidsverzorging! Zo kun je haar eens goed verwennen op deze speciale dag.


Ontbijt op bed? Een handje toesteken in huis? Het is heel makkelijk om op ideetjes te komen voor cadeautjes voor Moederdag, maar ze missen soms wel een beetje originaliteit. Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor Moederdag? Waarom doe je haar dan geen dagje schoonheidsverzorging cadeau?

  • Naar de manicure: maak een afspraak voor je moeder en jezelf in een luxueuze manicuresalon of een spa in de buurt. Laat jullie de hele namiddag samen verwennen. Ze zal het tof vinden om samen met jou te relaxen… met perfect gemanicuurde handen natuurlijk!
  • Reserveer een massage: je vindt vast wel wat je zoekt in het dichtstbijzijnde massagesalon waar diverse Oosterse of klassieke massages worden aangeboden! Als ze wel eens een energetische massage heeft gehad, zou je dit keer een massage met warme stenen kunnen kiezen. Vergeet niet vooraf te reserveren.
  • Creëer thuis je eigen spa: als je budget beperkt is kun je thuis een eigen spa inrichten voor je moeder met een ruimte voor de manicure en een voor de pedicure. Maak zelf een gezichtsmasker en zet ontspannende achtergrondmuziek op… Ze zal zich onwijs verwend voelen, terwijl ze geen stap uit huis hoeft te zetten!
  • Onderneem een relooking operatie: niets al te extravagants, alleen maar een make-up retouche! Maak een afspraak met een professionele visagiste voor je moeder. Ze zal de nieuwe technieken en trends leren, die ze achteraf zelf zal kunnen toepassen. En om haar nieuwe look compleet te maken, stel je haar een tandpasta voor stralend witte tanden voor!
  • Volg een les yoga: omdat inwendige schoonheid ook belangrijk is, zul je je moeder blij maken met een abonnement voor yogales of een yogastage. Ga op zoek naar het meest geschikte niveau, tot je de les vindt die het beste bij haar past. Op die manier kan ze eens volledig ontspannen… zowel lichamelijk als mentaal.
Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

En jij, wat is jouw programma voor een onvergetelijk feest voor je moeder?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer