Enkele leuke liefdesgerechtjes

Enkele leuke liefdesgerechtjes

Zin in een romantisch momentje met je wederhelft? Hier zijn enkele ideeën om heerlijke gerechten voor te bereiden waar jullie van zullen smullen!


Het is zover, Valentijnsdag loert om de hoek en dat verplicht ons zo vaak om alle hoeken van de stad te verkennen op zoek naar een leuk cadeautje. Laten we dit jaar dus proberen naar de kern der zaken te gaan. In plaats van kostbare tijd te verliezen in de stadswinkeltjes op zoek naar het perfecte Valentijngeschenk, kunnen we een leuk en simpel etentje voor Valentijn organiseren. Zo kunnen we tenminste genieten van een heerlijk en rustig avondje.

Een simpel liefdesetentje: niet enkel op Valentijn!

Uiteraard is het goed om goed na te denken en te discussiëren over de organisatie van Valentijnsdag. Maar de kans is groot dat een leuk en rustig etentje zeer goed ontvangen zal worden door onze wederhelft. Vooral mannen voelen zich verplicht om indruk te maken op hun partner ter gelegenheid van de dag van de liefde. Het zijn echter de simpele(re) dingen die vaak het meest geapprecieerd worden. Het kan dus perfect mogelijk zijn dat we soms zin hebben in een romantisch etentje zonder welbepaalde reden. Een simpel etentje voor twee is soms de perfecte manier om de relatie te verstevigen of omgekeerd: een nieuw en gezonder begin aangaan na een bewogen periode.

Simpel gerechtje voor twee

Natuurlijk is een exotisch of gastronomisch restaurant bijna altijd een garantie voor lekker eten en een aangename avond (naargelang het budget uiteraard). Man en vrouw, jong en oud gaan graag eens lekker eten ongeacht de gelegenheid. Het beste is dan ook om niet met het openbaar vervoer naar huis te gaan om de magie te laten duren. We moeten dus vooruitziend zijn als wij degenen zijn die het avondje organiseren!

Een super idee voor een lekker en simpel gerechtje voor twee blijft een heerlijk huisgemaakt diner. Hier is dus een simpel menu met enkele toffe (niet té gezouten) ideeën die ons allen zullen inspireren om een memorabel en heerlijk romantisch dinertje aan onze wederhelft voor te schotelen:

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Simpele recepten voor 2: enkele ideeën

Om ons liefdesgerechtje voor twee te beginnen, hier zijn enkele verrukkelijke voorgerechten, origineel en simpel om te maken:

Om het etentje dan verder te zetten gaan we natuurlijk overschakelen naar enkele mooie hoofdgerechten:

Uiteindelijk kiezen we een dessert om ons etentje af te ronden:

En wat is jullie voorkeur voor een romantisch etentje? Thuis of uiteten? Vertel het ons!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie