Van verlegen naar volleerd versieren.

Van verlegen naar volleerd versieren.

Iemand versieren… Sommige van je vriendinnen zijn natuurtalenten. Maar ook jij kan het! Verlegen of niet!


Wanneer je verlegen bent, lijkt het onmogelijk om een man te gaan versieren. Toch is versieren makkelijker dan je denkt, je hoeft namelijk niet zo heel veel te doén. Het is enkel kwestie van zijn aandacht te vangen en vanaf dan doet hij gewoonlijk het meeste werk.

Versieren voor iedereen: les 1 Niemand is perfect

Ben je verlegen omdat je denkt weinig te bieden te hebben? Iedereen heeft iéts te bieden, jij zeker ook, al is dat misschien iets minder opvallend dan bij andere vrouwen of meisjes. Geef jezelf de kans om herontdekt te worden door de ogen van een ander.

Versieren voor iedereen: les 2 Maak oogcontact

Te verlegen om op hem af te stappen of te praten? Laat staan om hem te versieren? No worries, dat is ook niet nodig. Je vangt zijn aandacht door oogcontact te maken. Niet voortdurend, maar zo nu en dan tot je merkt dat ook zijn ogen jou beginnen te zoeken.

Versieren voor iedereen: les 3 Wees een prooi

Mannen willen zelf veroveren, dus eigenlijk hoef je niet eens zo veel te doen om hem te versieren. Je geeft aan dat je een prooi bent door

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • je hoofd af en toe schuin te houden.
  • je nek bloot te laten.
  • als hij je aanspreekt, hem iets te geven waardoor hij zich bij jou nuttig of nodig kan voelen. Vraag zijn hulp of advies en meteen wordt de veroveraar en beschermer in hem wakker.

Versieren voor iedereen: les 4 Wees duidelijk

Mannen begrijpen geen complexe signalen. Wil je hem echt versieren? Wees dan eenduidig en blij wanneer hij eindelijk op je afkomt. Een kat-en-muisspelletje begrijpt hij niet.

Versieren voor iedereen: les 5 Streel zijn ego

Wanneer je wilt versieren, geef je vooral hem veel aandacht. Handig wanneer je verlegen bent, want je hoeft zelf niet zo veel te vertellen. Stel vooral belangstellende vragen, luister naar zijn verhaal en laat merken dat je hem bewondert.

Versieren voor iedereen: les 6 Streel zijn oog

Voor een man blijft kijken en zien heel belangrijk in een flirt- of versierproces. Niet dat je er meteen dellerig moet bijlopen, maar zorg dat je opvalt door minstens één leuk aspect van je uiterlijk: een fel kleurtje, een bloem op je vest, leuke schoenen, je haar warrig opgestoken, ... Wedden dat hij al snel meer dan eens jouw richting uit kijkt? En… versieren maar!>

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer