Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen.

Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen.

Een man verleiden… 't Klinkt moeilijker dan het eigenlijk is. Probeer deze verleidingstips maar eens uit op je volgende feestje bij vrienden.


Natuurlijk heb je het ook al gevoeld. Je kijkt een volslagen onbekende in de ogen en plots is het een en al vlindergefladder in je buik. “Die wil ik!", denk je. Loop je dan een blauwtje? Dan denk je zoals veel vrouwen te snel: “Ik kan geen enkele man verleiden. Maar probeer dit stappenplan vol verleiding eens. Wedden dat elke man een gewillige prooi wordt. Volg gewoon de 5 subtiele stappen van ons Grote Verleidingsplan.

Een man verleiden Stap 1: Vang hem met je zwoelste blik

Ogen spreken boekdelen! Een zwoele blik, een verlegen oogopslag, stralend opkijken,… Even zijn blik vangen en dan weer snel wegkijken is een onovertroffen verleidingstechniek die maar al te vaak vergeten wordt (of waar we misschien te verlegen voor zijn?). Wil je een man verleiden ? Ga er voluit voor! Kijk, vang zijn blik, sla je ogen neer, kijk nog eens op en dan weer weg. Het lijkt wel op vissen: je gooit je hengel uit, haalt hem weer op, gooit hem terug met nieuw aas eraan… tot je ‘hem’ aan de haak hebt. Slaagkans: 75%.

Een man verleiden Stap 2: Schenk hem een stralende glimlach

Gelukt! Zijn aandacht is gevangen en nu komt hij naar je toe om een paar woorden te wisselen. Ontvang hem met een stralende glimlach zodat hij zich meteen op zijn gemak voelt. Wacht dan rustig af hoe hij zich verder gedraagt. Slaagkans: 85%.

Een man verleiden Stap 3: Verleiden is luisteren

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Laat hem praten en streel zijn ego. De kans is nu groot dat hij begint te praten. Láát hem praten, mannen horen zichzelf graag. Kijk in zijn ogen, knik af en toe bevestigend en glimlach als hij een rake opmerking of een grapje maakt. Geef hem het idee dat je alleen ogen en oren voor hem hebt, er is geen betere verleidingstechniek om zijn ego te strelen. Mannen blijven tenslotte grote kinderen en wat willen kinderen? Aandacht! Je slaagkans stijgt nu tot 89%.

Een man verleiden Stap 4: Even pauzeren

Een te lang gesprek (hier eerder een te lange monoloog) kan plots doodbloeden. Dat moet je vermijden! Pauzer even tijdens het hoogtepunt. Haal een drankje, babbel wat met een vriendin die langskomt, laat hem dus even alleen. Blijven zijn ogen op jou gericht tijdens deze break? Dan zit je goed! Slaagkans: 94%.

Een man verleiden Stap 5: Geef hem opnieuw alle aandacht :

Toon hem dat hij ‘gewonnen’ heeft. Dat je aandacht die even bij andere dingen was, weer helemaal voor hem is. Mannen winnen graag, maar eigenlijk ben jij het die zegeviert: je slaagkans bedraagt nu bijna 100%! En dan is het aan jou om uit te maken hoe je verder van je succes wil genieten. Maar één ding is zeker: voortaan kan jij elke man verleiden

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer