Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen.

Verleiden. Sla je slag in 5 subtiele stappen.

Een man verleiden… 't Klinkt moeilijker dan het eigenlijk is. Probeer deze verleidingstips maar eens uit op je volgende feestje bij vrienden.


Natuurlijk heb je het ook al gevoeld. Je kijkt een volslagen onbekende in de ogen en plots is het een en al vlindergefladder in je buik. “Die wil ik!", denk je. Loop je dan een blauwtje? Dan denk je zoals veel vrouwen te snel: “Ik kan geen enkele man verleiden. Maar probeer dit stappenplan vol verleiding eens. Wedden dat elke man een gewillige prooi wordt. Volg gewoon de 5 subtiele stappen van ons Grote Verleidingsplan.

Een man verleiden Stap 1: Vang hem met je zwoelste blik

Ogen spreken boekdelen! Een zwoele blik, een verlegen oogopslag, stralend opkijken,… Even zijn blik vangen en dan weer snel wegkijken is een onovertroffen verleidingstechniek die maar al te vaak vergeten wordt (of waar we misschien te verlegen voor zijn?). Wil je een man verleiden ? Ga er voluit voor! Kijk, vang zijn blik, sla je ogen neer, kijk nog eens op en dan weer weg. Het lijkt wel op vissen: je gooit je hengel uit, haalt hem weer op, gooit hem terug met nieuw aas eraan… tot je ‘hem’ aan de haak hebt. Slaagkans: 75%.

Een man verleiden Stap 2: Schenk hem een stralende glimlach

Gelukt! Zijn aandacht is gevangen en nu komt hij naar je toe om een paar woorden te wisselen. Ontvang hem met een stralende glimlach zodat hij zich meteen op zijn gemak voelt. Wacht dan rustig af hoe hij zich verder gedraagt. Slaagkans: 85%.

Een man verleiden Stap 3: Verleiden is luisteren

Laat hem praten en streel zijn ego. De kans is nu groot dat hij begint te praten. Láát hem praten, mannen horen zichzelf graag. Kijk in zijn ogen, knik af en toe bevestigend en glimlach als hij een rake opmerking of een grapje maakt. Geef hem het idee dat je alleen ogen en oren voor hem hebt, er is geen betere verleidingstechniek om zijn ego te strelen. Mannen blijven tenslotte grote kinderen en wat willen kinderen? Aandacht! Je slaagkans stijgt nu tot 89%.

Een man verleiden Stap 4: Even pauzeren

Een te lang gesprek (hier eerder een te lange monoloog) kan plots doodbloeden. Dat moet je vermijden! Pauzer even tijdens het hoogtepunt. Haal een drankje, babbel wat met een vriendin die langskomt, laat hem dus even alleen. Blijven zijn ogen op jou gericht tijdens deze break? Dan zit je goed! Slaagkans: 94%.

Een man verleiden Stap 5: Geef hem opnieuw alle aandacht :

Toon hem dat hij ‘gewonnen’ heeft. Dat je aandacht die even bij andere dingen was, weer helemaal voor hem is. Mannen winnen graag, maar eigenlijk ben jij het die zegeviert: je slaagkans bedraagt nu bijna 100%! En dan is het aan jou om uit te maken hoe je verder van je succes wil genieten. Maar één ding is zeker: voortaan kan jij elke man verleiden

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger

Zo maak je een gezonde burger
5

Van hamburgers wordt echt iedereen gelukkig. Maar gezond zijn ze niet echt. Geen nood, wij hebben een geweldig recept voor zelfgemaakte visburgers die barsten van de smaak én laag in vetgehalte zijn. Smullen maar!

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Lentekriebels...

Lentekriebels...

Lentekriebels...

"Ik ben verliefd, zo ontzettend verliefd en ik voel kriebels in mijn buik." Het lijkt de tekst van een schlager. Maar zit er ook waarheid in? Krijgen we liefdeskriebels en vlinderachtige gevoelens in onze buik als we verliefd zijn. Of maken we ons verliefde zelf gewoon wat wijs? Zin in meer zocht het uit.

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...