Zo zorg je voor een onvergetelijke eerste date

Zo zorg je voor een onvergetelijke eerste date

In de liefde laat je best niets aan het toeval over. Je wilt natuurlijk dat je eerste date een succes wordt. Maar hoe pak je het aan? Met deze 10 tips ben je zeker van een onvergetelijk afspraakje en gaat jouw date beslist door de knieën.


Zorg voor gespreksvoer
Ben je geen spraakwaterval? Dan bereid je best een paar actuele topics voor. Zo breek je meteen het ijs en vermijd je die ongemakkelijke stiltes!

Leg je outfit klaar
Je kleding bepaalt welke eerste indruk iemand van je krijgt. Kies dus een outfit waarin je je mooi en op je gemak voelt. Zo krijg je zelfvertrouwen. Leg alles goed op voorhand klaar zodat je je favoriete kleedje niet in de wasmand terugvindt op D-day.

Slaap als een roos
Zo vermijd je donkere kringen onder je ogen. Als je goed slaapt, zie je er niet alleen fris uit, je bent ook wakkerder en je herinnert je de avond beter.

Kies voor discrete make-up
Voor je outfit en je make-up geldt dezelfde gouden regel: less is more! Kies daarom voor lichte make-up in plaats van donkere oogleden en knalrode lipstick. Verleidelijk mag, maar je wilt niet oppervlakkig overkomen.

Kom op tijd
Tien minuutjes te laat komen is geen probleem. Maar laat geen uur op je wachten. Dat is niet alleen onbeleefd, je riskeert ook dat je date het hazenpad kiest!

Bekijk het leven door een roze bril
Natuurlijk ben je nerveus en spoken er allerlei rampscenario’s door je hoofd. Maar zelfs al loopt er iets mis, dan kun je er maar beter om lachen. Allicht is hij even bezorgd en zorgt jouw positieve houding voor een ontspannen en bruisende avond .

Praat niet over je exen
Hou je liefdesperikelen voor jezelf. Profileer je niet als slachtoffer van mannelijke wreedheid door je exen en hun gebreken te analyseren. Hij zal zich afvragen waarom jij de gemene deler bent in die catastrofale liefdes

Blijf bij de les
Met een paar glaasjes alcohol kom je misschien wat vlotter uit de hoek. Maar zo kun je ook verstrikt raken in de meest gênante situaties. Eén of twee glazen volstaan om de sfeer op te vrolijken. Hou het daarbij!

Maak er een memorabele avond van
Misschien ontmoet jij wel de ‘ware’ op je date! Je wil je avond dan ook haarfijn herinneren. Wetenschappelijke studies wijzen uit dat we emotionele herinneringen associëren met de geur van dat moment. Besteed daarom extra aandacht aan geur: gebruik na het douchen een fijne bodylotion en draag de avond van je date je favoriete parfum. Wanneer die geur opnieuw opduikt, herbeleven we momenten samen met alle emoties die erbij horen.

Amuseer je!
Daar draait het tenslotte om!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Geef het zelfvertrouwen van je tieners een boost.

Geef het zelfvertrouwen van je tieners een boost.

Geef het zelfvertrouwen van je tieners een boost.

Zelfvertrouwen is belangrijk in het leven. Daarom wil je je tieners zelfstandig en weerbaar maken. Maar hoe onafhankelijker ze worden, hoe moeilijker het is om op het juiste moment te hulp te schieten. De tijd van kusjes, knuffels en verhaaltjes voor het slapengaan mag voorbij zijn, tieners hebben nog altijd liefde en begrip nodig. Hun problemen zijn minder talrijk, maar wel groter. Althans, zo zien zij het.

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow