Zo zorg je voor een onvergetelijke eerste date

Zo zorg je voor een onvergetelijke eerste date

In de liefde laat je best niets aan het toeval over. Je wilt natuurlijk dat je eerste date een succes wordt. Maar hoe pak je het aan? Met deze 10 tips ben je zeker van een onvergetelijk afspraakje en gaat jouw date beslist door de knieën.


Zorg voor gespreksvoer
Ben je geen spraakwaterval? Dan bereid je best een paar actuele topics voor. Zo breek je meteen het ijs en vermijd je die ongemakkelijke stiltes!

Leg je outfit klaar
Je kleding bepaalt welke eerste indruk iemand van je krijgt. Kies dus een outfit waarin je je mooi en op je gemak voelt. Zo krijg je zelfvertrouwen. Leg alles goed op voorhand klaar zodat je je favoriete kleedje niet in de wasmand terugvindt op D-day.

Slaap als een roos
Zo vermijd je donkere kringen onder je ogen. Als je goed slaapt, zie je er niet alleen fris uit, je bent ook wakkerder en je herinnert je de avond beter.

Kies voor discrete make-up
Voor je outfit en je make-up geldt dezelfde gouden regel: less is more! Kies daarom voor lichte make-up in plaats van donkere oogleden en knalrode lipstick. Verleidelijk mag, maar je wilt niet oppervlakkig overkomen.

Kom op tijd
Tien minuutjes te laat komen is geen probleem. Maar laat geen uur op je wachten. Dat is niet alleen onbeleefd, je riskeert ook dat je date het hazenpad kiest!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bekijk het leven door een roze bril
Natuurlijk ben je nerveus en spoken er allerlei rampscenario’s door je hoofd. Maar zelfs al loopt er iets mis, dan kun je er maar beter om lachen. Allicht is hij even bezorgd en zorgt jouw positieve houding voor een ontspannen en bruisende avond .

Praat niet over je exen
Hou je liefdesperikelen voor jezelf. Profileer je niet als slachtoffer van mannelijke wreedheid door je exen en hun gebreken te analyseren. Hij zal zich afvragen waarom jij de gemene deler bent in die catastrofale liefdes

Blijf bij de les
Met een paar glaasjes alcohol kom je misschien wat vlotter uit de hoek. Maar zo kun je ook verstrikt raken in de meest gênante situaties. Eén of twee glazen volstaan om de sfeer op te vrolijken. Hou het daarbij!

Maak er een memorabele avond van
Misschien ontmoet jij wel de ‘ware’ op je date! Je wil je avond dan ook haarfijn herinneren. Wetenschappelijke studies wijzen uit dat we emotionele herinneringen associëren met de geur van dat moment. Besteed daarom extra aandacht aan geur: gebruik na het douchen een fijne bodylotion en draag de avond van je date je favoriete parfum. Wanneer die geur opnieuw opduikt, herbeleven we momenten samen met alle emoties die erbij horen.

Amuseer je!
Daar draait het tenslotte om!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur elektrische luchtverfrissers

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur elektrisse luchtverfrissers product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild