Interview met de regisseuse

Help Always het zelfvertrouwen onder meisjes te vergroten door meisjes aan te moedigen niet te stoppen #ZoalsEenMeisje.


Always heeft de handen ineengeslagen met documentairemaakster Nanette Burstein om die vraag aan de meisjes zelf te stellen. Ze kwam tot verrassende conclusies. Zo voelen 7 van de 10 meisjes zich tegenwoordig niet op hun plek op het sportveld. Dan is het ook niet zo gek dat de helft afhaakt tijdens de puberteit. Juist op het moment dat hun zelfvertrouwen een flinke dip doormaakt en het voldoen aan sociale verwachtingen belangrijker wordt. Die meisjes hebben al het gevoel dat ze moeten ophouden met iets dat ze leuk vinden en dan vallen de vele voordelen van sporten ook nog eens weg. Met name die boost in zelfvertrouwen die je bij uitstek krijgt van sporten. Die ze juist nu zo hard kunnen gebruiken!

“Als iemand die zelf haar hele jeugd gesport heeft en als moeder van een dochtertje van 7 weet ik hoe belangrijk sport is voor meisjes bij het opbouwen van zelfvertrouwen en het opdoen van vaardigheden. En daar hebben ze hun leven lang plezier van.” – Nanette Burstein, regisseuse van Always #ZoalsEenMeisje – Niet te stoppen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Sport blijkt zelfs cruciaal voor het zelfvertrouwen. Een recente studie heeft aangetoond dat sportende jonge vrouwen tussen de 18 en 24 twee keer zoveel kans hebben op een gezond zelfvertrouwen als hun niet-sportende seksegenoten! Toch doet de samenleving niets tegen de stille aftocht van meisjes uit de sport. Always gaat hierin verandering brengen!

Wij nodigen iedereen uit om samen de regels te herschrijven en meiden aan het sporten te houden. Al meer dan drie decennia bevorderen wij girl power en zelfvertrouwen met voorlichting over de puberteit en de menstruatiecyclus. Sluit je aan bij onze standvastige strijd tegen de dip in zelfvertrouwen bij pubermeiden en moedig meiden wereldwijd aan vooral te blijven sporten #ZoalsEenMeisje.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador