Activiteiten op Moederdag

Activiteiten op Moederdag

Laat ons dit jaar een activiteit op Moederdag voor het hele gezin plannen en er een onvergetelijke dag voor iedereen van maken.


Activiteiten Moederdag: vereeuwig het moment

Moederdag is de perfecte gelegenheid om eens op een andere manier te zeggen: "Ik hou van je, mama"! Naast de cadeautjes en de koekjes die we zullen bakken, kunnen we een beroepsfotograaf inhuren en thuis een fotosessie organiseren. Met een verplicht attribuut of een kleur voor het hele gezin, maken we deze activiteiten op Moederdag nóg leuker.

Een picknick met het hele gezin

En als we met het hele gezin een landelijke picknick houden? We kunnen onze fantasie uitleven met mooie kleden en champagne en het lievelingsgerecht van ons gezin klaarmaken of een grote barbecue organiseren! Een ideale activiteit op Moederdag voor het hele gezin!

Een reis naar het verleden als activiteit op Moederdag

Voor deze nieuwe activiteit op Moederdag bezoeken we de belangrijkste plaatsen uit onze jeugd en vertellen we alles over deze periode aan onze kinderen: onze school, het park waar we met vrienden naartoe gingen, de bibliotheek waar we studeerden voor de examens, de plaats waar we hun papa voor het eerst ontmoetten…

Een ballonvaart maken als activiteit op Moederdag

Zo ziet de wereld eruit vanuit de lucht. We kunnen dan niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar het is ook de beste manier om hoogtevrees te overwinnen met de hulp en steun van ons gezin. Deze activiteit op Moederdag is ideaal om te bewijzen dat liefde geen grenzen kent!

Buitenactiviteit op Moederdag

Sport en spel in de openlucht zijn een uitstekende manier om de familiebanden aan te halen. Minigolf, trefbal, volleybal, hardlopen, voetbal, badminton, boemerang of frisbee: de keuze van activiteiten op Moederdagis eindeloos, net zoals het plezier!

En wat zijn jullie tips voor activiteiten op Moederdag?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf ideale moederdagcadeaus

Vijf manieren om je mama te laten weten dat je van haar houdt, zonder veel geld uit te geven aan dure cadeaus. Fijne Moederdag!