Activiteiten op Moederdag

Activiteiten op Moederdag

Laat ons dit jaar een activiteit op Moederdag voor het hele gezin plannen en er een onvergetelijke dag voor iedereen van maken.


Activiteiten Moederdag: vereeuwig het moment

Moederdag is de perfecte gelegenheid om eens op een andere manier te zeggen: "Ik hou van je, mama"! Naast de cadeautjes en de koekjes die we zullen bakken, kunnen we een beroepsfotograaf inhuren en thuis een fotosessie organiseren. Met een verplicht attribuut of een kleur voor het hele gezin, maken we deze activiteiten op Moederdag nóg leuker.

Een picknick met het hele gezin

En als we met het hele gezin een landelijke picknick houden? We kunnen onze fantasie uitleven met mooie kleden en champagne en het lievelingsgerecht van ons gezin klaarmaken of een grote barbecue organiseren! Een ideale activiteit op Moederdag voor het hele gezin!

Een reis naar het verleden als activiteit op Moederdag

Voor deze nieuwe activiteit op Moederdag bezoeken we de belangrijkste plaatsen uit onze jeugd en vertellen we alles over deze periode aan onze kinderen: onze school, het park waar we met vrienden naartoe gingen, de bibliotheek waar we studeerden voor de examens, de plaats waar we hun papa voor het eerst ontmoetten…

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een ballonvaart maken als activiteit op Moederdag

Zo ziet de wereld eruit vanuit de lucht. We kunnen dan niet alleen genieten van een prachtig uitzicht, maar het is ook de beste manier om hoogtevrees te overwinnen met de hulp en steun van ons gezin. Deze activiteit op Moederdag is ideaal om te bewijzen dat liefde geen grenzen kent!

Buitenactiviteit op Moederdag

Sport en spel in de openlucht zijn een uitstekende manier om de familiebanden aan te halen. Minigolf, trefbal, volleybal, hardlopen, voetbal, badminton, boemerang of frisbee: de keuze van activiteiten op Moederdagis eindeloos, net zoals het plezier!

En wat zijn jullie tips voor activiteiten op Moederdag?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador