Alles voor een onvergetelijke Vaderdag

Alles voor een onvergetelijke Vaderdag

Vaderdag komt er al weer snel aan; dit jaar is het op zondag 8 juni! Zin in meer geeft je graag enkele originele ideeën en suggesties voor een leuke Vaderdag voor het hele gezin. Zo maak je er voor het hele gezin een bijzondere dag van.


Zolang we ons kunnen herinneren hebben we altijd Vaderdag gevierd. Zodra we wakker waren renden we naar onze papa voor een kus en een knuffel. En we hadden altijd iets leuks bij ons: een kaart die we zelf gemaakt hadden of knutselwerkjes die we op school hadden gemaakt. En papa vond het altijd geweldig.

Zelfs als je ouder wordt, blijft Vaderdag een dag om je vader te eren met een lunch of diner of een zelfgemaakte zoete attentie.

Vergeet jouw papa dus niet deze Vaderdag. Als je er niet zelf kan zijn, bel dan in ieder geval eventjes. Hoewel, het leukste blijft natuurlijk gezellig samen een hapje eten. Als je graag kleine cadeautjes maakt, dan heb ik enkele ideetjes voor je: maak zijn lievelingstaart of dessert, schrijf een mooie kaart uit het hart of maak een compilatie van zijn favoriete muziek voor in de auto of thuis. 

Als je kinderen hebt, vergeet dan niet om hen te betrekken bij het plannen van jullie onvergetelijke Vaderdag. Maak een ontbijtje op bed voor hun papa, bak een cake als toetje, of bereid zijn lievelingsmaaltijd voor. 

Je kan ook een leuke foto van het hele gezin inlijsten (misschien kan je het lijstje zelf maken) voor op zijn bureau of het nachtkastje, of zelfs als achtergrond voor de computer! 

Doe een projectje met de kinderen: laat ze boekenleggers maken of tekeningen of iets anders waarvan je weet dat hun papa erg blij mee gaat zijn.

Eigenlijk is Vaderdag een dag als alle anderen, maar er zijn nooit genoeg gelegenheden om onze papa’s te vertellen hoe graag we hen zien en hoeveel we ze waarderen. Laat Vaderdag de perfecte reden zijn om dat te tonen!’

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Originele Vaderdagideeën

Originele Vaderdagideeën

Originele Vaderdagideeën

Zelfgemaakte kaarten en ontbijt op bed blijven geweldig, maar probeer dit jaar eens op een andere manier ‘dank je wel, papa’ te zeggen met deze originele activiteiten en ideeën.

Dreft in de was

Dreft in de was

Geschreven door Siebi een lid van Zin in meer,27 september 2016

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Vegetarische lasagne

Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor avonden dat je niet zo veel tijd hebt om te koken.

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
Inspirerende cadeautjes met een persoonlijk cachet

Inspirerende cadeautjes met een persoonlijk cachet

Veel liefs van

Zin in het personaliseren van je cadeautjes? Het is altijd fijn om cadeautjes te krijgen, maar het geeft een nog fijner gevoel om cadeautjes aan anderen te geven. Vooral als je jouw cadeautje een aparte, persoonlijke identiteit geeft, waardoor degene die ze krijgt jouw stijl leert kennen en de attentie op onvergetelijke manier met jou associeert. Gegarandeerd succes nog voordat het cadeautje open is gemaakt!

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow