Always : samen altijd sterker

Meisjes over de hele wereld tonen ons wat het inhoudt om dingen te doen #ZoalsEenMeisje.


Alleen ben je geweldig. Samen doen we de wereld daveren.

Vanaf de Internationale Vrouwendag van 2014 hebben we onze krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat meisjes in en na hun puberteit overal hun zelfvertrouwen behouden door hen te tonen hoe heerlijk het is om alles te doen #ZoalsEenMeisje

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De woorden “zoals een meisje” zijn krenkend voor elk adolescent meisje en ondermijnen haar zelfvertrouwen. We zijn een dialoog gestart om dat allemaal te helpen veranderen met ons sociale experiment en onze film #ZoalsEenMeisje. En miljoenen meisjes uit de hele wereld reageren hier enthousiast op. Velen onder hebben zelfs een beweging gestart: Jullie hebben video's en persoonlijke verhalen gedeeld, en de wereld getoond dat wat je #ZoalsEenMeisje doet gewoon geweldig is.

Samen veranderen we wat het betekent om dingen #ZoalsEenMeisje te doen. En onze beweging wordt elke dag groter en sterker. Dank je voor het delen. Blijf alles #ZoalsEenMeisje doen. Dat werkt.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador