Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Ze zien er misschien onschuldig uit, maar emoji's zijn méér dan alleen grappige gezichtjes. Meisjes gebruiken ze om te communiceren per SMS en online. Maar lijken emoji's echt op meisjes? Always vroeg het hen en het blijkt dat zelfs emoji's meisjes tot stereotypen beperken


Meisjes zijn niet te stoppen, laten we meisjes emoji’s maken die op hen lijken. Vertel ons die van jou via #ZoalsEenMeisje.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Doe mee met Always in de strijd om de onzekerheid van meisjes in hun puberteit tegen te gaan. Decennialang zijn we voor miljoenen meisjes over de hele wereld opgekomen door ze te onderwijzen over puberteit en hun cyclus, zodat ze zich zelfverzekerd voelen. Laten we alle meisjes aanmoedigen om Niet te stoppen te zijn #ZoalsEenMeisje. Laten we ons samen inzetten om de dingen te veranderen. Stop niet!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

nietala

nietala

gemeld

handige verpakking, leuke kleurtjes en subtiel weg te steken

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador