Always #ZoalsEenMeisje – Niet te stoppen

Always wil dat meisjes blijven sporten, omdat sporten van cruciaal belang is in de ontwikkeling van zelfvertrouwen.


Help Always het zelfvertrouwen onder meisjes te vergroten door meisjes aan te moedigen om Niet te stoppen #ZoalsEenMeisje. Hoe vaak hebben we wel niet commentaar gehoord als “meisjes horen die sport niet te doen” of hebben we meisjes zien spelen met halfgevulde tribunes? Welke impact heeft dit op meisjes en hun motivatie om te sporten? Tegenwoordig voelen 7 van de 10 meisjes zich niet thuis in de sportwereld. Ze voelen de druk om aan bepaalde maatschappelijke verwachtingen te voldoen, niet gek dus dat hun zelfvertrouwen daalt tijdens de puberteit en dat de helft stopt met sporten. En dat terwijl sporten juist het zelfvertrouwen van meisjes vergroot!

Always wil dat meisjes blijven sporten, omdat sporten van cruciaal belang is in de ontwikkeling van zelfvertrouwen. Sterker nog, recent onderzoek van NHCS wijst uit dat bij vrouwen tussen 18 tot 24 jaar die regelmatig aan sport doen, de kans zich zelfzeker te voelen tweemaal groter is dan bij vrouwen die helemaal niet sporten!

En toch doet de maatschappij niks om meisjes aan het sporten te houden. Always wil daar verandering in brengen. Always nodigt iedereen uit om samen de regels te veranderen en ervoor te zorgen dat meisjes blijven sporten. Al meer dan drie decennia lang ondersteunen we meisjes over de hele wereld door ze te onderwijzen over de puberteit en hun cyclus, zodat ze zich zelfverzekerd voelen. Dus doe met ons mee in de strijd om onzekerheid onder meisjes in de puberteit tegen te gaan en meisjes aan te moedigen om Niet Te Stoppen #ZoalsEenMeisje.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Ze zien er misschien onschuldig uit, maar emoji's zijn méér dan alleen grappige gezichtjes. Meisjes gebruiken ze om te communiceren per SMS en online. Maar lijken emoji's echt op meisjes? Always vroeg het hen en het blijkt dat zelfs emoji's meisjes tot stereotypen beperken

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Chocolademousse

Chocolademousse

Chocolademousse

Iedereen kan wel naar de snoepwinkel of bakker gaan voor zoetigheden voor familie en lovers met Valentijn. Maar als je een chocoladeliefhebber bent d...

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie

Vragen over het gebruik van tampons

Vragen over het gebruik van tampons

Vragen over het gebruik van tampons

Wanneer een meisje ongesteld is en voor het eerst tampons in plaats van maandverband probeert, heeft ze waarschijnlijk heel wat vragen over hoe ze die precies moet gebruiken. Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.