Besteed dit jaar meer tijd met je gezin

Besteed dit jaar meer tijd met je gezin

Wij durven te wedden dat "ik zal de was serieuzer nemen" en "ik zal meer tijd nemen voor de was" geen onderdeel waren van je goede voornemens dit jaar. Ze zagen er waarschijnlijk meer uit als: "Ik wil meer tijd besteden met mijn familie en vrienden" en "Ik trek meer tijd uit om de dingen te doen die ik graag doe en die belangrijk voor mij zijn". Dus we gaan je helpen met een paar tips.


Jij hebt als vrouw, moeder, partner, vriendin elk jaar veel werk voor de boeg. Heb je ooit nagedacht over hoeveel tijd je elke dag besteedt aan het huishouden/het werk/het ouderschap/het leren/jezelf/de kinderen?
Wat zie je dan? Besteed je genoeg tijd aan de dingen die je graag doet? Begin het jaar door dingen te vereenvoudigen, om tijd over te houden voor de belangrijke dingen.

Hou altijd het einddoel in zicht: je moet je leven gemakkelijker maken, zodat je kunt genieten van een gelukkig gezin en een comfortabel gezinsleven. Comfortabel moet altijd een hoge prioriteit hebben.

Gebruik een map/huishoudboekje met dagelijkse/wekelijkse roosters, controlelijsten voor dagelijkse dingen, een gezinsagenda en takenlijstjes. Deze map of dit boekje moet op een centrale plaats in je huis liggen en toegankelijk zijn voor alle gezinsleden, zodat ze erin kunnen schrijven en datums kunnen veranderen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hou een wekelijkse bijeenkomst waarbij al je gezinsleden aanwezig zijn, waar je de taken en belangrijke datums bespreekt, zodat niets je tijdens de week kan verrassen en je beter en verder in de toekomst kunt plannen.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen - als je gezin wil en kan helpen, laat ze dat dan doen!

We hopen echt dat we je geholpen hebben om de tijd te vinden voor... Ja, waarvoor eigenlijk? Wat zou je het liefste willen doen met je tijd?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador

5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina