Cadeau voor Moederdag

Cadeau voor Moederdag

Hoe doen we onze mama plezier met een origineel cadeau voor Moederdag? Zo kunnen we haar een onvergetelijke dag schenken.


Zelfs al is Moederdag niet de enige dag van het jaar waarop we mama een speciaal gevoel willen geven, het is een heel mooie gelegenheid om haar extra in de bloemetjes te zetten. Zij doet zoveel voor ons. Hoe kunnen we daarom zeker zijn dat we haar opperbest bedanken? Dit is een lijst van dingen om te doen en niet te doen voor een origineel cadeau voor Moederdag.

Origineel cadeau voor Moederdag

Begin Moederdag al te vieren vanaf het begin van de dag, zodra onze mama wakker wordt. Het is niet leuk voor een mama om tot 's avonds op haar verrassing te moeten wachten. Op dat punt is ons cadeau voor Moederdag origineel. We beginnen de dag met een kaartje of een ontbijt (aan bed, als ze daar van houdt) of met bloemen op de ontbijttafel. Laat haar duidelijk merken dat het haar feest is met dit originele cadeau voor Moederdag!

De kinderen erbij betrekken is een goed idee voor een origineel cadeau voor Moederdag! Zelfs al kribbelen ze gewoon met hun kleurpotloden op een kaartje of schrijven ze gewoon 'prettige feestdag', het zal hun moeder steeds een groot plezier doen. We mogen zeker creatief zijn en ons cadeau voor Moederdag aan haar smaak aanpassen. Als ze graag in de openlucht ontbijt, dan is een picknick een prima idee. Als ze van kunst houdt, dan gaan we samen met haar naar een door haar gekozen museum!

Origineel cadeau voor moederdag

Een nog origineler cadeau dat gegarandeerd plezier doet: als we haar ontbijt op bed brengen, dan is de keuken schoonmaken ongetwijfeld een bijzonder origineel cadeau voor Moederdag.

We hoeven echt niet veel uit te geven voor een origineel cadeau voor Moederdag. De meeste mama's zullen blij zijn dat we niet teveel uitgeven, maar in plaats tonen dat we origineel uit de hoek kunnen komen.

En jij, welk origineel cadeau voor Moederdag stel jij voor?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Gezonde wrap

Nooit genoeg tijd om ‘s morgens een gezonde lunch te bereiden? Plan klaar-om-mee-te-nemen lunches die je in een flits maakt en zowel overheerlijk sma...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow