Een Sinterklaas cadeau… wat wordt het dit jaar?

Een Sinterklaas cadeau… wat wordt het dit jaar?

Elk jaar stellen we ons de vraag welke geschenken we voor 6 december moeten voorzien. Dat is vanaf nu geen probleem meer! Dit artikel biedt je alle nodige tips.


Nu onze kinderen zich stilaan opmaken voor de komst van Sinterklaas, die uiteraard in Spanje de stoomboot naar België neemt, moeten wij stilaan beginnen nadenken over welke Sinterklaas cadeaus we dit jaar zullen schenken. Hoewel het voor alle leeftijden wat verschillend is, kunnen we altijd wat voorbereidend werk doen om te vermijden dat we op het laatste moment nog een paniekaankoop doen. Aarzel dus niet om je te laten inspireren door andere feestdagen.

Sinterklaas cadeau: enkele tips

Om een gepast geschenk te vinden, moeten we rekening houden met de leeftijd. Een cadeau kopen voor een kind of voor een volwassene zijn immers twee totaal verschillende zaken. Gelukkig hebben we tijdens Sinterklaas steeds te maken met lijstjes! Op die manier kan je dus eigenlijk nooit een fout Sinterklaas cadeau schenken! Wel zijn er enkele handige afspraken die gemaakt kunnen worden met betrekking tot dat Sinterklaas lijstje:

  • Een kort lijstje met Sinterklaas cadeaus
  • Leg een budget vast
  • Wie wil wat hebben?
  • Wees specifiek!

En jouw Sinterklaas cadeaus?

Wanneer we Sinterklaas in groep vieren, is het best een goed idee om een vast budget met iedereen af te spreken. Op die manier wordt vermeden dat de ene een duur cadeau krijgt, terwijl de andere iets goedkoops ontvangt. Vergeet uiteraard niet de versieringen in het huis, en het snoepgoed wanneer je Sinterklaas met je gezin viert. Een leuke tip voor de gezinnen met jonge kinderen: vraag even aan de buurman dat hij hard op de deur bonst om de komst van Sinterklaas aan te kondigen.

Wees duidelijk!

Om onduidelijkheden, maar vooral miskopen te vermijden, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Als het gewenste cadeau dus een boek is van een welbepaalde schrijver, laat dat zo duidelijk mogelijk zijn op het lijstje. Hetzelfde geldt voor andere producten, zoals make-up. Zorg dat alle details van het Sinterklaas cadeau op het lijstje duidelijk zijn.

Welk Sinterklaas cadeau wil jij?

De vraag is natuurlijk: welk Sinterklaas cadeau wens jij dit jaar? Omdat de Sinterklaas producten tegenwoordig al erg vroeg in de winkel liggen, hoor je de kinderen al weken op voorhand zeggen wat ze graag willen hebben. Zorg natuurlijk ook dat jij regelmatig laat horen wat je wenst, zodat je precies het Sinterklaas cadeau krijgt dat je wenst!

Naar welk geschenk kijk je dit jaar uit voor Sinterklaas?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Inspirerende cadeautjes met een persoonlijk cachet

Inspirerende cadeautjes met een persoonlijk cachet

Veel liefs van

Zin in het personaliseren van je cadeautjes? Het is altijd fijn om cadeautjes te krijgen, maar het geeft een nog fijner gevoel om cadeautjes aan anderen te geven. Vooral als je jouw cadeautje een aparte, persoonlijke identiteit geeft, waardoor degene die ze krijgt jouw stijl leert kennen en de attentie op onvergetelijke manier met jou associeert. Gegarandeerd succes nog voordat het cadeautje open is gemaakt!

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok

Vaderdagknutseltips voor kinderen: de snorrenmok
5

Kinderen maken dolgraag zelf hun Vaderdagcadeaus en papa’s zijn altijd gelukkig met hun zelfgemaakte geschenken. Leuke ideeën voor zelfgemaakte cadeautjes zijn echter niet altijd even makkelijk te vinden. Maar geen zorgen, Zin in meer biedt inspiratie met deze snorrenmok. Volg gewoon stap voor stap deze eenvoudige aanwijzingen.

You have already participated to this slideshow