Een Sinterklaas cadeau… wat wordt het dit jaar?

Een Sinterklaas cadeau… wat wordt het dit jaar?

Elk jaar stellen we ons de vraag welke geschenken we voor 6 december moeten voorzien. Dat is vanaf nu geen probleem meer! Dit artikel biedt je alle nodige tips.


Nu onze kinderen zich stilaan opmaken voor de komst van Sinterklaas, die uiteraard in Spanje de stoomboot naar België neemt, moeten wij stilaan beginnen nadenken over welke Sinterklaas cadeaus we dit jaar zullen schenken. Hoewel het voor alle leeftijden wat verschillend is, kunnen we altijd wat voorbereidend werk doen om te vermijden dat we op het laatste moment nog een paniekaankoop doen. Aarzel dus niet om je te laten inspireren door andere feestdagen.

Sinterklaas cadeau: enkele tips

Om een gepast geschenk te vinden, moeten we rekening houden met de leeftijd. Een cadeau kopen voor een kind of voor een volwassene zijn immers twee totaal verschillende zaken. Gelukkig hebben we tijdens Sinterklaas steeds te maken met lijstjes! Op die manier kan je dus eigenlijk nooit een fout Sinterklaas cadeau schenken! Wel zijn er enkele handige afspraken die gemaakt kunnen worden met betrekking tot dat Sinterklaas lijstje:

  • Een kort lijstje met Sinterklaas cadeaus
  • Leg een budget vast
  • Wie wil wat hebben?
  • Wees specifiek!

En jouw Sinterklaas cadeaus?

Wanneer we Sinterklaas in groep vieren, is het best een goed idee om een vast budget met iedereen af te spreken. Op die manier wordt vermeden dat de ene een duur cadeau krijgt, terwijl de andere iets goedkoops ontvangt. Vergeet uiteraard niet de versieringen in het huis, en het snoepgoed wanneer je Sinterklaas met je gezin viert. Een leuke tip voor de gezinnen met jonge kinderen: vraag even aan de buurman dat hij hard op de deur bonst om de komst van Sinterklaas aan te kondigen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wees duidelijk!

Om onduidelijkheden, maar vooral miskopen te vermijden, is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Als het gewenste cadeau dus een boek is van een welbepaalde schrijver, laat dat zo duidelijk mogelijk zijn op het lijstje. Hetzelfde geldt voor andere producten, zoals make-up. Zorg dat alle details van het Sinterklaas cadeau op het lijstje duidelijk zijn.

Welk Sinterklaas cadeau wil jij?

De vraag is natuurlijk: welk Sinterklaas cadeau wens jij dit jaar? Omdat de Sinterklaas producten tegenwoordig al erg vroeg in de winkel liggen, hoor je de kinderen al weken op voorhand zeggen wat ze graag willen hebben. Zorg natuurlijk ook dat jij regelmatig laat horen wat je wenst, zodat je precies het Sinterklaas cadeau krijgt dat je wenst!

Naar welk geschenk kijk je dit jaar uit voor Sinterklaas?

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

SAMYA

SAMYA

gemeld

Ja kijk er naar uit maar haloween is de deur niet uit daar staat de sint en in de winkel.staat de kerst al paraat vroeg konden we genieten van periode nu snel snel de winkels.willen met alles eerste zijn

  • melden
SAMYA

SAMYA

gemeld

Ja kijk er naar uit maar haloween is de deur niet uit daar staat de sint en in de winkel.staat de kerst al paraat vroeg konden we genieten van periode nu snel snel de winkels.willen met alles eerste zijn

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer