Het delen van lief en leed op school

Het delen van lief en leed op school

Heb jij ook zo’n mooie herinneringen aan je schooltijd? De speeltijd, de lessen, het vieruurtje, de plezierige momenten… Toch is het niet altijd rozegeur en maneschijn: pesterijen, uitsluitingen, maar ook leermoeilijkheden.


Het delen van lief en leed op school/p>

Kinderen kunnen soms heel hard zijn voor elkaar. Of je kind nu een vechterstype of eerder introvert is, je kan best een handje helpen om hem de juiste richting op te sturen en tot volle ontplooiing te laten komen. het delen van lief en leed op school

Probeer er bijvoorbeeld discreet achter te komen of alles lekker loopt op school en of je kind er vriendjes heeft. Je kan ook eens polsen bij de leerkracht natuurlijk. Als je kind elke morgen met een pruilmondje opstaat of buikpijn veinst, dan is er waarschijnlijk iets aan de hand.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Is je kind eerder verlegen, verhoog dan zijn eigenwaarde door eventueel een paar vriendjes thuis uit te nodigen. Op die manier leert hij zijn angst voor de anderen overwinnen.

Kinderen die wat heviger zijn en zich niets aantrekken van de regels binnen een groep hebben dan weer meer aan gezelschapsspelen en collectieve sporten. Zo leren ze spelenderwijs de regels en de groep respecteren en omgaan met winst en verlies.

Gaandeweg valt alles in zijn plooi. De school is niets anders dan een voorbereiding op het leven. Iedereen probeert er zijn plaats en het juiste evenwicht te vinden.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie