Interviews achter de schermen

Interviews achter de schermen

Leggen we meisjes grenzen op en vertellen we hen wat ze wel en niet mogen doen? Die vraag stelde regisseur Lauren Greenfield. Dit is haar mening daarover


“Als meisjes deze woorden te horen krijgen tijdens hun puberteit, wanneer ze kwetsbaar zijn, kunnen ze tientallen jaren blijven hangen en onomkeerbare effecten teweeg brengen” – aldus Lauren Greenfield, regisseur van de films over het sociale experiment #ZoalsEenMeisje.

Deze Amerikaanse fotografe en filmmaker regisseerde de eerste video voor het sociale experiment “Always #ZoalsEenMeisje”. Lauren Greenfield spreekt over haar aandeel in het recentste sociale experiment Always ##ZoalsEenMeisje en hoe grenzen die de samenleving oplegt meisjes in hun puberteit markeren.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Al meer dan dertig jaar streven we ernaar om jonge meisjes over de hele wereld zelfstandiger te maken door miljoenen onder hen te informeren over puberteit en menstruatie, zodat ze hun zelfvertrouwen behouden— elke dag van de maand. Samen zijn we een grote verandering teweeg aan het brengen.

Lauren werd bekroond als één van de 25 belangrijkste eigentijdse fotografen in 2003 en haalde de derde plaats in de lijst van de 100 Most Important People in Photography in het Amerikaanse tijdschrift PHOTO. Het werk van Greenfield verkent de Amerikaanse cultuur en benadrukt de weerslag ervan op vrouwen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador