Leuke geschenkideetjes voor Vaderdag

Leuke geschenkideetjes voor Vaderdag

Op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? Met deze tips van Zin in meer maken we onze papa heel erg blij.


Cadeautip voor Vaderdag

Zin in meer helpt ons bij het zoeken naar het geschikte Vaderdagcadeau voor een onvergetelijke Vaderdag. Als we weten wat voor soort papa we hebben, wordt de keuze van het juiste cadeau al een heel stuk makkelijker. Is papa een technofiel die gek is op alles wat met computers en technologie te maken heeft? Een onverzadigbare lezer? Een liefhebber van muziek of sport? Onze zoektocht naar het geschikte Vaderdagcadeau begint.

Cadeautip voor geeky papa's

Vraagt papa zich telkens weer af "of daar een toepassing voor is"? Dan kunnen we hem de nieuwste mobiele snufjes geven! En als hij ook nog sportief is, bestaan er tegenwoordig polshorloges en voetenclips die via Bluetooth met zijn smartphone verbonden kunnen worden en zijn hartritme weergeven op gsm of tablet. Maar als ideaal geschenkidee voor Vaderdag kunnen we een boordcamera kopen die hij op zijn helm, zijn borst of op eender welk voorwerp zoals een fiets kan bevestigen. Zo kan hij gemakkelijk filmpjes maken tijdens de volgende wandeling, skiafdaling of zelfs tijdens het duiken.

Braun Mixer Multiquick MR740cc
Braun Mixer Multiquick MR740cc
(7)

Gevarieerd koken was nog nooit zo eenvoudig

Ontdek nu!

Cadeautip voor sportieve papa's

Voor papa's die van sport houden is het perfecte geschenkidee voor Vaderdag een ticket voor een terugmatch. We kunnen ook een abonnement nemen op de sportkanalen waar hij zo graag naar kijkt. En als we zijn oude roeitoestel door een nieuw vervangen, maken we hem ongetwijfeld heel blij, net zoals met een nieuw paar sneakers, een nieuw zadel voor zijn fiets... met andere woorden, zijn sportmateriaal vervangen is voor onze sportieve papa een prima Vaderdagidee.

Ontdek andere originele cadeaus voor Vaderdag en vertel ons wat jullie gaan geven!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador