Leuke geschenkideetjes voor Vaderdag

Leuke geschenkideetjes voor Vaderdag

Op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? Met deze tips van Zin in meer maken we onze papa heel erg blij.


Cadeautip voor Vaderdag

Zin in meer helpt ons bij het zoeken naar het geschikte Vaderdagcadeau voor een onvergetelijke Vaderdag. Als we weten wat voor soort papa we hebben, wordt de keuze van het juiste cadeau al een heel stuk makkelijker. Is papa een technofiel die gek is op alles wat met computers en technologie te maken heeft? Een onverzadigbare lezer? Een liefhebber van muziek of sport? Onze zoektocht naar het geschikte Vaderdagcadeau begint.

Cadeautip voor geeky papa's

Vraagt papa zich telkens weer af "of daar een toepassing voor is"? Dan kunnen we hem de nieuwste mobiele snufjes geven! En als hij ook nog sportief is, bestaan er tegenwoordig polshorloges en voetenclips die via Bluetooth met zijn smartphone verbonden kunnen worden en zijn hartritme weergeven op gsm of tablet. Maar als ideaal geschenkidee voor Vaderdag kunnen we een boordcamera kopen die hij op zijn helm, zijn borst of op eender welk voorwerp zoals een fiets kan bevestigen. Zo kan hij gemakkelijk filmpjes maken tijdens de volgende wandeling, skiafdaling of zelfs tijdens het duiken.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Cadeautip voor sportieve papa's

Voor papa's die van sport houden is het perfecte geschenkidee voor Vaderdag een ticket voor een terugmatch. We kunnen ook een abonnement nemen op de sportkanalen waar hij zo graag naar kijkt. En als we zijn oude roeitoestel door een nieuw vervangen, maken we hem ongetwijfeld heel blij, net zoals met een nieuw paar sneakers, een nieuw zadel voor zijn fiets... met andere woorden, zijn sportmateriaal vervangen is voor onze sportieve papa een prima Vaderdagidee.

Ontdek andere originele cadeaus voor Vaderdag en vertel ons wat jullie gaan geven!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie