Manon-is-een-familiedier

Manon is een familiedier

Manon houdt van blufpoker, lange wandelingen en zondagse ontbijtsessies, zolang ze maar in het gezelschap van haar familie gebeuren. Deel jij ook het liefst alles met je naasten?


Manon is trotse mama van een tweeling van elf. Schrijven is haar vak en haar creatieve uitlaatklep. Maar meer nog houdt ze van haar family life. Op stap gaan met de kids, haar vriend en zijn zoontje van acht. Een spelletje blufpoker spelen, of op zondag met z’n allen ontbijten. Iedereen praat honderduit en tafelmanieren worden weleens vergeten. Puur genieten! Door de week is het altijd druk. Kinderen naar school brengen, werken, koken, helpen met huiswerk… Juist daarom is quality time voor Manon zo belangrijk. Het maakt de banden met haar gezinsleden nóg hechter.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Gezin & relatie experte
Manon

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie