Niet te stoppen #ZoalsEenMeisje Always

Always zegt dat je onstuitbaar bent #ZoalsEenMeisje. Bekijk de video!


Stellen we te veel grenzen aan meisjes en zeggen we hen hoe ze wel of niet moeten zijn?

Stoppen we hen in vakjes en zeggen we hen welke rol zij later moeten vervullen?

Nou, dat hebben we gevraagd, en het antwoord was schokkend: 72% van de meisjes vindt INDERDAAD dat de maatschappij hen grenzen oplegt - vooral tijdens de puberteit - een tijd waarin hun zelfvertrouwen al op het laagste niveau is. Always voert een epische strijd om het zelfvertrouwen van meisjes hoog te houden tijdens de puberteit & daarna!

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Ons oorspronkelijk #ZoalsEenMeisje sociaal experiment heeft een dialoog op gang gebracht om het zelfvertrouwen een oppepper te geven door de betekenis van “zoals een meisje” te veranderen van een belediging tot een regelrecht compliment. En--met jouw hulp--is deze dialoog nu een belangrijke beweging geworden die de hele wereld in beroering brengt.

We zijn goed bezig, en we gaan ermee door! We zijn nu bezig om meisjes overal ter wereld sterker te maken en we moedigen hen aan om beperkingen uit de weg te ruimen en Niet te stoppen te zijn #ZoalsEenMeisje. We hebben jouw hulp nodig. Doe met ons mee. Kijk hoe alle meisjes Niet te stoppen zijn, doe mee en steun alle meisjes om Niet te stoppen te zijn #ZoalsEenMeisje.

Al meer dan dertig jaar hebben we het ons als missie gesteld om jonge meisjes wereldwijd sterker te maken door miljoenen van hen te onderwijzen over de puberteit en menstruatie, zodat zij zich zelfverzekerd kunnen voelen— elke dag van de maand. Samen brengen we een grote verandering teweeg. Stop deze niet!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Luchtverfrisser

Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser)

Ambi Pur

€0,50

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Ambi Pur (textielverfrisser, spray, continue luchtverfrisser) product

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador