Niet te stoppen #ZoalsEenMeisje Always

Always zegt dat je onstuitbaar bent #ZoalsEenMeisje. Bekijk de video!


Stellen we te veel grenzen aan meisjes en zeggen we hen hoe ze wel of niet moeten zijn?

Stoppen we hen in vakjes en zeggen we hen welke rol zij later moeten vervullen?

Nou, dat hebben we gevraagd, en het antwoord was schokkend: 72% van de meisjes vindt INDERDAAD dat de maatschappij hen grenzen oplegt - vooral tijdens de puberteit - een tijd waarin hun zelfvertrouwen al op het laagste niveau is. Always voert een epische strijd om het zelfvertrouwen van meisjes hoog te houden tijdens de puberteit & daarna!

Ons oorspronkelijk #ZoalsEenMeisje sociaal experiment heeft een dialoog op gang gebracht om het zelfvertrouwen een oppepper te geven door de betekenis van “zoals een meisje” te veranderen van een belediging tot een regelrecht compliment. En--met jouw hulp--is deze dialoog nu een belangrijke beweging geworden die de hele wereld in beroering brengt.

We zijn goed bezig, en we gaan ermee door! We zijn nu bezig om meisjes overal ter wereld sterker te maken en we moedigen hen aan om beperkingen uit de weg te ruimen en Niet te stoppen te zijn #ZoalsEenMeisje. We hebben jouw hulp nodig. Doe met ons mee. Kijk hoe alle meisjes Niet te stoppen zijn, doe mee en steun alle meisjes om Niet te stoppen te zijn #ZoalsEenMeisje.

Al meer dan dertig jaar hebben we het ons als missie gesteld om jonge meisjes wereldwijd sterker te maken door miljoenen van hen te onderwijzen over de puberteit en menstruatie, zodat zij zich zelfverzekerd kunnen voelen— elke dag van de maand. Samen brengen we een grote verandering teweeg. Stop deze niet!

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Always #ZoalsEenMeisje – Meisjes Emoji’s

Ze zien er misschien onschuldig uit, maar emoji's zijn méér dan alleen grappige gezichtjes. Meisjes gebruiken ze om te communiceren per SMS en online. Maar lijken emoji's echt op meisjes? Always vroeg het hen en het blijkt dat zelfs emoji's meisjes tot stereotypen beperken

Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

Asperges met zeebaars

De asperges komen er eindelijk weer aan – hoog tijd dus voor een overheerlijk, gezond en creatief gerecht dat je in enkele minuten op tafel tovert. V...

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Spinazie met roerei

Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan. Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. We...

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
swifferduster

swifferduster

Geschreven door sarah3 een lid van Zin in meer,11 oktober 2015

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Duivelse spinneneieren

Hartige hapjes zijn natuurlijk een beter idee dan zoet snoep. Met deze makkelijke recepten doe je het hele gezin griezelen en gruwelen!