Ochtendspitssurvival

Ochtendspitssurvival

De morning rush fit, fris en monter doorkomen? Lees hier hoe je dat doet.


Fit plan

Ochtendgymnastiek tijdens het tandenpoetsen: span je bilspieren aan, hou een tel vast en herhaal. De hond nog uitlaten? Trek ook zelf je sportschoenen aan en doe een sprintje.

Fun on wheels

Maak een volwaardig gezinsmoment van de weg naar school. Breng je kinderen met de wagen en praat over wat ze die dag gaan doen, zing mee met een cd of maak plannen voor het weekend. Ook meerijden met je partner verandert die verplichte autorit in echte quality time!

Beauty in de file

De tijd die je stilstaat hoeft geen verloren moment te zijn. Stel je make-up of hairdo uit tot het eerste knelpunt of oefen je presentatie tijdens het aanschuiven aan de afrit.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Tussendoortje

Vergeet in al je ijver om je kroost een evenwichtig ontbijt te geven, niet zelf iets achter de kiezen te steken. Maak jouw ontbijt als eerste klaar en neem af en toe een hap tussendoor.

Multitasken

Combineren is dé truc! Zo kan scheren en tandenpoetsen onder de douche en verzorg je je gebit terwijl je conditioner z’n werk
doet. Kies voor multifunctionele beautyproducten: dagcrème met zonnefilter, bodylotion met zelfbruiner, een verzorgend stylingproduct… Ook erg handig is een headset: je blijft aan de slag terwijl je telefoneert.

Mobiel kantoor

Carpoolen is zuinig én efficiënt. Zit je met collega’s in de wagen, dan worden extra meetings overbodig. Moet je niet zelf rijden, dan wordt de auto een werkplek: check je mails of werk nog snel iets af op je laptop… Ook de trein is ideaal om te multitasken: aan de slag – al dan niet met een koffietje - terwijl je naar het werk wordt gebracht.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie