Opeens realiseer je je wat je moeder voor je doet

Opeens realiseer je je wat je mama voor je doet

Je realiseert het je niet als je nog jong bent. Het is namelijk heel logisch dat die mama van je er elke dag weer voor je is. Zij is toch ook degene die je boterhammetjes maakt, je op tijd wakker moet maken en je troost als je ongelukkig bent? Als je wat ouder wordt, realiseer je je pas wat je mama allemaal voor je heeft gedaan.


De taak van een mama

Een mama is voor veel kinderen een vanzelfsprekend gegeven. Hun mama is er gewoon elke dag. En ze doet al die dingen die nodig zijn, maar ze kan ook weleens heel erg lastig zijn. Ze verbied bepaalde dingen die je wel heel graag wilt; dat extra snoepje, later naar bed gaan of logeren bij dat ene vriendje. Dus dat betekent ruzie. En zelfs dan zorgt ze nog voor je!

Opoffering

Een mama zet zichzelf even aan de kant zodra een kind op de wereld is gezet. Haar eerste prioriteit is haar kindje en dat blijft zo totdat de kleine volwassen is (en zelfs daarna ook nog). En terwijl het kind opgroeit, heeft ze daarnaast misschien nog een drukke baan, een sociaal leven en een relatie om te onderhouden.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Later als je groot bent…

Op een latere leeftijd realiseer je je pas wat je mama allemaal voor je doet. Want hoe normaal is het dat iemand er echt ELKE dag, elk moment voor je is? Je mama is degene die je leven voor je op de rit heeft gezet. Zij is degene die je heeft gevormd tot de persoon die je nu bent.

Hopelijk heb jij je nog op tijd gerealiseerd hoeveel je mama in je leven voor je betekend heeft en nog steeds betekent. Naar wie bel je immers als je een vraag hebt over zwangerschap, opvoeding of handige wastips? Dat is je mama toch! Vergeet daarom niet te laten blijken hoeveel je om je mama geeft.

Hoe bedank jij je mama? Laat het ons hieronder weten.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Mijn mama(en papa natuurlijk) hebben altijd zorg voor ons gedragen!!

  • melden

ik voel me juist overbodig, enkel was en plas en verder willen ze hun zin doen, oudste zit op kot te boemelen, tweede heeft vriendje. tis moeilijk om afspraken te maken waarbij alle partijen zich goed voelen

  • melden
Eye_Iris

Eye_Iris

gemeld

Dit weekend geef ik mijn mama Kris10 een hele dikke knuffel, want dankbaar tonen zonder woorden is zoveel intenser. Je bent geweldig mama, ik hou van je!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer