Op naar een groene toekomst: voed je kinderen ecologisch op.

Op naar een groene toekomst: voed je kinderen ecologisch op.

We hebben maar één planeet. Als we willen dat onze kinderen, en hun kinderen nog kunnen genieten van wat de aarde te bieden heeft, is een ecologisch verantwoorde opvoeding onontbeerlijk.


Kinderen en het kopieergedrag.

Kinderen leren in de eerste plaats van hun ouders: betrek je kinderen bij het huishouden en breng ze lessen ecologie bij: toon ze van jongs af aan hoe ze moeten recycleren en leg hen uit waarom.

Kinderen en hoe ze zuinig kunnen omspringen met energie.

Maak je kinderen duidelijk dat energie belangrijk is en dat ze de lichten moeten uitdoen als ze een kamer verlaten en elk elektrisch toestel dat ze niet gebruiken moeten uitzetten.

Ecologisch, ook buitenshuis!

Ga je op stap en vind je zoontje of dochter geen vuilnisbak voor een snoepwikkel: bijhouden die handel. We gooien geen vuilnis op straat, maar in de vuilnisbak.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Kinderen koukleumen?

Als je je kinderen al vroeg uitlegt dat een trui aantrekken ecologisch gezien beter is voor het milieu in plaats van de verwarming een paar graden hoger te zetten, dan zullen ze zich dat hun hele leven herinneren.

Groenten uit de tuin: een eigen moestuin is leuk!

Kinderen helpen hun ouders graag, zeker als het gaat om werken in de moestuin: breng je kinderen het belang van ecologisch verantwoord geteeld voedsel bij en betrek hen bij het zaaien en oogsten. En achteraf het bereiden van voedsel. Jong geleerd is oud gedaan.

TV? Ecologisch verantwoord?

Voor een keer wel. Er zijn talloze natuurdocumentaires, geschikt voor kinderen, die het belang van een evenwichtig milieu in de kijker zetten. Je kan hen uiteraard ook – spelenderwijs – een aantal waarden meegeven door hen bijvoorbeeld naar The Animals Save the Planet te laten kijken, een animatiereeks waarin bijvoorbeeld het belang van herbruikbare zakken getoond wordt of de voordelen van spaarlampen.

op naar een groene toekomst

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer

Wasmiddel

Dash met een vleugje Lenor, vloeibaar

Dash

€1,00

Voor €X korting in de winkel

Binnenkort meer info over dit product

bij aankoop van 1 Dash vloeibaar product met een vleugje Lenor

Verbind met een desktopcomputer die verbonden is met een printer om je bonnen af te drukken
Je hebt deze bon al ingeruild
5 sterren voor Swiffer

5 sterren voor Swiffer

"

Swiffer krijgt van mij 5 sterren, het verwijdert stof en haren snel en houdt deze goed vast. Je kan overal tussen, onder en aan.

"

Door Ambassador
adina

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

Swiffer Duster XXL is snel en gemakkelijk

"

Ik ben zeer tevreden over de Swiffer Duster XXL. Gaat super snel en gemakkelijk onder de zetels en over de schilderijen en plafondverlichting. Gaat zoveel sneller. Ik ben verkocht.

"

Door Ambassador
dondie