Zelf kerstcadeaus maken: stoer t-shirt

Zelf kerstcadeaus maken: stoer t-shirt

Als het om kleding gaat kunnen jongens ook erg kritisch zijn. Dit zelfgemaakte t-shirt met een abstracte beeltenis van zijn eigen gezicht valt misschien in de smaak. Oefen eerst op papier voordat je definitief de verf aanbrengt op het t-shirt.
De cadeauverpakking:

Koop bijpassend, stoer cadeaupapier of maak een ontwerp met de naam van je zoon of neefje op de computer. Print het uit op vellen A3-papier. Helemaal stoer is het om een pizzadoos te gebruiken als cadeauverpakking. Bekleed de doos (zonder vetvlekken en pizzaresten, natuurlijk!) met het papier. Lijm vast en gebruik rode washi tape aan de zijkanten. Met dezelfde tape kun je de kleerhanger bekleden waarmee je het t-shirt kunt ophangen.

Cadeaukaartje:
Maak een label uit hetzelfde papier dat je hebt gebruikt om de doos te bekleden. Plak het op stevig karton en knip het uit. Om het echt stoer te houden, gebruik je een gewoon touwtje om het kaartje aan de doos te binden. Een tuttig lint zal niet in de smaak vallen!Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador