Zo versnel je je ochtendroutine

Zo versnel je je ochtendroutine

Niemand houdt echt van ochtenden maar er zijn een paar dingen die je kan doen om ze draaglijker te maken voor jezelf en je kinderen.


Hoe het niet moet: Als je niet op voorhand plant, is het gedoemd om mis te lopen. Een ochtend zonder routine eindigt gegarandeerd met iemand die te laat komt.

Plan: Georganiseerd zijn is de sleutel voor een vlotte ochtend. Plan zoveel mogelijk op voorhand zodat opstaan en uit je bed raken alles is waar je ‘s morgens nog aan moet denken.

Stap 1: Zodra ze waker zijn, vraag je je kinderen om hun bed op te maken. Dat duurt maar één minuutje en het is een goede gewoonte die ervoor zorgt dat ze op een goede manier aan hun dag beginnen.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Etenstijd! En ze noemen het niet voor niets ‘break-fast’. De kinderen hebben de hele nacht niet gegeten dus het is voor hen belangrijk om iets stevig en gezonds bij te tanken. Een kom ontbijtgranen en wat fruit leveren energie tot lunchtijd.

Stap 3: En nu is het tijd om je kinderen aan te kleden. Maak het jezelf makkelijker door de avond ervoor al kleren klaar te leggen maar controleer altijd het weer, zodat hun kleding hier aan is aangepast.

Stap 4: Tot slot zorg je ervoor dat ze hun tanden poetsen met Oral-B tandpasta. Tanden poetsen mag niet minder dan twee minuten duren en herinner ze er aan om alle delen van hun gebit grondig te poetsen om de vorming van tandplak te stoppen en om alle etensresten weg te krijgen.

Na: Met een goede routine kan de dag van jou en je gezin rustig en georganiseerd beginnen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Perfect epileren… hoe doe je dat?
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador