Zo versnel je je ochtendroutine

Zo versnel je je ochtendroutine

Niemand houdt echt van ochtenden maar er zijn een paar dingen die je kan doen om ze draaglijker te maken voor jezelf en je kinderen.


Hoe het niet moet: Als je niet op voorhand plant, is het gedoemd om mis te lopen. Een ochtend zonder routine eindigt gegarandeerd met iemand die te laat komt.

Plan: Georganiseerd zijn is de sleutel voor een vlotte ochtend. Plan zoveel mogelijk op voorhand zodat opstaan en uit je bed raken alles is waar je ‘s morgens nog aan moet denken.

Stap 1: Zodra ze waker zijn, vraag je je kinderen om hun bed op te maken. Dat duurt maar één minuutje en het is een goede gewoonte die ervoor zorgt dat ze op een goede manier aan hun dag beginnen.

Stap 2: Etenstijd! En ze noemen het niet voor niets ‘break-fast’. De kinderen hebben de hele nacht niet gegeten dus het is voor hen belangrijk om iets stevig en gezonds bij te tanken. Een kom ontbijtgranen en wat fruit leveren energie tot lunchtijd.

Stap 3: En nu is het tijd om je kinderen aan te kleden. Maak het jezelf makkelijker door de avond ervoor al kleren klaar te leggen maar controleer altijd het weer, zodat hun kleding hier aan is aangepast.

Stap 4: Tot slot zorg je ervoor dat ze hun tanden poetsen met Oral-B tandpasta. Tanden poetsen mag niet minder dan twee minuten duren en herinner ze er aan om alle delen van hun gebit grondig te poetsen om de vorming van tandplak te stoppen en om alle etensresten weg te krijgen.

Na: Met een goede routine kan de dag van jou en je gezin rustig en georganiseerd beginnen.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Oral-B PRO 600 Cross Action

Oral-B PRO 600 Cross Action, Elektrische tandenborstel

Oral-B PRO 600 Crossaction

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden

Zo versier je houten armbanden
5

Het kan soms moeilijk zijn om een leuk en origineel cadeautje te vinden. Maar je kan nooit de mist in gaan met een geschenkje dat je samen met je kind hebt gemaakt. Samen knutselen is niet alleen heel gezellig, maar je bent er ook zeker van dat je een origineel cadeautje maakt.

You have already participated to this slideshow
Poezentaal

Poezentaal

Geschreven door ChayenneeV een lid van Zin in meer,02 november 2015

Oral-B SmartSeries 4000

Oral-B SmartSeries 4000, Elektrische tandenborstel

Smartseries-4000-packshot

De elektrische tandenborstels van Oral-B: nog effectiever dan een manuele tandenborstel

(7)
Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's

Zo maak je zelf ijslolly's
5

Als het op zomerse desserts aankomt wordt de ijslolly vreselijk onderschat. Terwijl de meer grote ijscoupes alle aandacht krijgen, moet je je afvragen waarom we niet vaker voor de gezonde en verfrissende smaak van bevroren fruitsap gaan? Als jij op zoek bent naar een tongstrelend toetje dat laag in calorieën is, dan ben je hier aan het goede adres. Zin in meer brengt je twee recepten voor zelfgemaakte ijslolly's.

You have already participated to this slideshow