#ZoalsEenMeisje: Hoe het begon

Wat betekent het om dingen te doen #ZoalsEenMeisje?


Voor elk adolescent meisje is het een harde slag om #ZoalsEenMeisje denigrerend te horen gebruiken. En aangezien de rest van de puberteit ook al geen feest is, is het niet moeilijk om in te zien hoe groot de weerslag daarvan kan zijn op het zelfvertrouwen van een meisje.

Registration

Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

We zijn een epische strijd gestart om te zorgen dat meisjes overal hun zelfvertrouwen behouden tijdens en na de puberteit en zijn begonnen met hen te tonen dat dingen doen #ZoalsEenMeisje heerlijk is.
Dus vertel ons eens ... wat doe JIJ #ZoalsEenMeisje?
De afgelopen 30 jaar heeft Always meisjes over de hele wereld zelfstandiger gemaakt, door miljoenen adolescente meisjes te informeren over de puberteit en we streven ernaar om er nog miljoenen meer te bereiken.

  Meld je aan om een reactie te plaatsen

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Zin in meer
Dash maakt wit en fris

Dash maakt wit en fris

"

Dash is werkelijk de beste! Witter kan niet en frisser ook niet. Zowel over de poeder als over de gel zeer tevreden voor mijn witgoed! [...]

"

Door Ambassador
miffy

Een pluim voor Dash

Een pluim voor Dash

"

Dash, ja ik kan niet meer zonder, alle weken een kookwas met Dash. Mijn gezin en ikzelf dragen veel bleke kleren en met Dash houden we dat fris en blijft wit! Doe zo voort met Dash en dat mag goed gevierd worden, het verdiend een pluim!

"

Door Ambassador