Always Discreet Broekjes voor Urineverlies en Incontinentie

Ontdek Always Discreet broekjes voor incontinentie

ALWAYS DISCREET broekjes bieden je optimale bescherming bij urineverlies, ongeacht de hoeveelheid. Deze broekjes voor urineverlies zijn gemaakt van zacht, katoen-achtig materiaal en hebben een zachte comfortabele tailleband die mooi aansluit op je lichaamsvormen. ALWAYS DISCREET biedt je bescherming waarop je kan rekenen: de absorberende kern trekt vocht en geurtjes aan, absorbeert en houdt ze vast terwijl de dubbele LeakGuards beschermrandjes lekken helpen voorkomen.

ALWAYS DISCREET broekjes voor urineverlies zijn beschikbaar in de volgende absorptieniveaus, zodat jij kan kiezen wat het beste bij je past: Broekjes Normal voor middelmatig urineverlies, broekjes Plus voor veel urineverlies, en broekjes Super Night voor maximale bescherming bij urineverlies ‘s nachts.

 

Kenmerken ALWAYS DISCREET broekjes

Houdt het vocht van de huid weg

De absorberende kern helpt vocht en geurtjes aan te trekken, te absorberen en vast te houden door vocht om te zetten in gel en je zo een optimale bescherming te bieden.

 

Dubbele antilekjesbescherming

De dubbele antilekjesbescherming helpt lekken vermijden daar waar ze het meest voorkomen. De binnenste strook beschermt tegen lekken en de buitenste strook biedt extra bescherming, in geval van.

 

OdourLock-technologie

De OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes onmiddellijk en continu. Het bevat een licht parfum voor een fris gevoel.

 

Comfortabel, vrouwelijk design

Elke verpakking bevat drie verschillende vrouwelijke designs. Deze broekjes zijn gemaakt van zacht, katoen-achtig materiaal en hebben een zachte comfortabele tailleband die mooi aansluit op je lichaamsvormen.

 

Probeer ook ALWAYS DISCREET verband +

Voor dagen waarop u minder bescherming nodig heeft, probeer ALWAYS DISCREET verband+.

 

Ontdek het ALWAYS DISCREET-assortiment

Veelgestelde vragen