Always Discreet Verband voor Urineverlies en Incontinentie

Ontdek ALWAYS DISCREET incontinentieverband

In tegenstelling tot dikkere maandverbanden, is dit verband voor urineverlies ultradun en heel comfortabel. Bovendien houden ze vocht vast en neutraliseren ze geurtjes, zodat jij je steeds fris voelt. Ze zijn ook individueel verpakt en dus heel discreet en handig in gebruik.

ALWAYS DISCREET incontinentieverband is beschikbaar in de volgende varianten, naar gelang de absorptiebehoefte: Small en Small Plus voor incidenteel urineverlies (veroorzaakt door niezen of hoesten), en Always Discreet Normal verband voor meer frequent urineverlies.

 

Kenmerken ALWAYS DISCREET inlegkruisjes

Absorberende DualLock-kern

De superabsorberende DualLock-kern van ALWAYS DISCREET zet vocht om in gel, zodat je je urenlang fris voelt.

 

OdourLock-technologie

La De OdourLock-technologie neutraliseert geurtjes onmiddellijk en continu voor een fris gevoel de hele dag lang.

 

Dun en flexibel

Deze inlegkruisjes zijn dun, flexibel en uiterst discreet: zo kun je vol vertrouwen rondlopen zonder dat er iemand iets van merkt.

 

Individueel verpakt

Elk verband is individueel verpakt zodat u het makkelijk kunt gebruiken en discreet kunt weggooien.

 

Probeer ook ALWAYS DISCREET verband+

ALWAYS DISCREET Verband+ biedt je optimale bescherming bij urineverlies, zelfs ’s nachts. Dit verband voor urineverlies is ultradun en dus zeer comfortabel. Het houdt vocht vast en neutraliseert geurtjes voor een fris en comfortabel gevoel, wat er ook gebeurt. Dankzij de HeavyLeak-technologie biedt het Maxi Night verband je optimale bescherming bij incontinentie zelfs bij meer urineverlies, zowel overdag als ’s nachts.

 

Ontdek het ALWAYS DISCREET-assortiment

Veelgestelde vragen