Always Maxi Maandverband met Vleugels

Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

ALWAYS bescherming in een dik en comfortabel maandverband

ALWAYS bescherming en comfort

ALWAYS Maxi (Maat 1 en 2) maandverband is ontwikkeld om zich aan je lichaam aan te passen voor geweldige bescherming. Beide maten hebben drie beschermingszones: een extra absorberende kern in het midden en beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden om je maximale bescherming te bieden. ALWAYS Maxi Long (Maat 2) maandverband heeft een bredere achterkant* voor extra bescherming en vleugels om het maandverband op zijn plaats te houden, terwijl het zachte toplaagje voor een comfortabel gevoel zorgt.

*t.o.v. ALWAYS Maxi Normal (Maat 1)

 

Het ALWAYS Maxi-verschil

Bescherming en comfort

ALWAYS Maxi maandverband met drie actieve zones heeft een extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden en beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden om je geweldige bescherming en comfort te bieden.

 

Beschermrandjes rondom het maandverband

De absorberende kanaaltjes van het ALWAYS Maxi maandverband werken als beschermrandjes en zijn ontwikkeld om te voorkomen dat vocht van het maandverband afloopt. Ze helpen het vocht naar de kern te leiden, wat voor een geweldige bescherming tegen lekken zorgt.

 

Extra absorberende kern (core+)

De extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden van het maandverband is ontwikkeld om het vocht te absorberen waar dit het meeste nodig is, en tegelijkertijd te zorgen voor een goede pasvorm. Het verstevigde middelste gedeelte is bovendien omringd door kanaaltjes die helpen het vocht in het maandverband te houden. Het ALWAYS Maxi maandverband is dun aan de voor- en achterkant waardoor het discreet en comfortabel is.

 

Flexibele vleugels

Flexibele vleugels die je aan je ondergoed kan aanpassen om het maandverband op zijn plaats te houden, zelfs wanneer je beweegt.

 

Probeer ook ALWAYS Maxi Night (Maat 3)

ALWAYS Maxi Night (Maat 3) maandverband met vleugels is ontwikkeld om je geweldige bescherming en comfort te bieden wanneer je dit het meeste nodig hebt. ALWAYS Maxi Night (Maat 3) is een dik maandverband en heeft drie actieve zones: een extra absorberende kern (Core+ technologie) in het midden absorbeert vocht waar dit het meeste nodig is. De beschermrandjes vooraan, achteraan en in het midden van het maandverband helpen lekjes te voorkomen. ALWAYS Maxi Night maandverband heeft een langere* en bredere** achterkant voor extra bescherming gedurende de nacht. Bovendien heeft het maandverband vleugels om het op zijn plaats te houden, zodat je je vrij kan bewegen gedurende de nacht.

*t.o.v. ALWAYS Maxi voor overdag

**t.o.v. ALWAYS Maxi Normal (Maat 1)

Bekijk de vergelijkingstabel

Vraag het aan ALWAYSNu kunt u uw beoordeling toevoegen.

is comfortabel
blijft op zijn plaats zitten
beschermt me tegen lekken


Zou je dit product aanbevelen aan een vriend?

Was dit de eerste keer dat u dit product gebruikte?

Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

Word een Ambassadeur

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADOR CLUB

Hoe mensen het hebben beoordeeld

Dit veld is voorbehouden voor de persoonlijke mening of commentaar van consumenten over onze producten. Zin in meer kan de juistheid van deze beweringen dus niet garanderen of ondersteunen. Het is mogelijk dat sommige reviewers dit product beoordeelden via een gratis staal of dat ze een kortingsbon ontvingen. In dat geval lees je dit onderaan de beoordeling.
beschermt me tegen lekken
is comfortabel
blijft op zijn plaats zitten
Beoordelen!

Uw beoordeling is verzonden. Het zal binnen 72 uur online zijn.

##ReviewTitle##
##Reviewer Name##
-
##ReviewDate##
##ReviewContent##
is comfortabel
blijft op zijn plaats zitten
beschermt me tegen lekken

Was deze review handig?

De schrijver van deze beoordeling heeft het product met korting of als gratis staal gekregen en getest.
MEER REACTIES
Beheer Cookies